Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szilveszteri buliban, vagy más házibuliban vesztettétek el a szüzességeteket, akkor hogy történt, hogy jött össze a dolog?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és mennyi a pasi/nő? Hányadik partnere voltál a másiknak?2016. dec. 27. 23:47
2/6 anonim válasza:
Nem ott volt az elso viszont nem tudom hány éve már de eddig minden egyes szilveszteri buliban szexeltem valakivel
Hivatalos vagyok az idei házi bulira is ahová az egyik csaj a következő üzenettel hívott meg
"Szia xy yx vagyok es jo lenne ha szilveszterkor itt lennél tudod milyen vagyok ha kicsit többet iszok a kelleténél"
4/6 anonim válasza:
Hát én részeg voltam de annyia hogy 11kor már majdnem elaludtam a kanapén aztán jött egy srác azt hittem kedves és segít felvitt az emeletre aztán le tett az ágyra el kezdtett velem beszélni a szexről voltam e valakivel mondtam hogy nem pont ennyi kellett neki megkérdezte akorok e szexelni én akkor azt mondtam igen leszedte rólam a bugyim elkezdett nyani újjazni azán betette és persze nem volt elég az ujjazás meg semmi kegyetlenül fájt nagyon rossz volt aztán ez még semmi ahhoz képest ami ez utáni jött elment valahova és vissza jött két barátjával análba is betették és szerintem órákig szórakoztak így velem aztán belémélveztek és ott hagytak
5/6 anonim válasza:
Hogy történt? Hát egyik napról a másikra. Vagyis egyik évről a másikra!
6/6 anonim válasza:
Én tavaly 4 csajt szopattam meg reggelig, az a legjobb, hogy piásan nagyon győzködni, flörtölni se kell, és jönnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!