Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Fiúk történt veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Fiúk történt veletek már valami izgalmas, szokatlan, erotikus dolog öltözőben?

Figyelt kérdés
Mi volt az konkrétan?

2016. dec. 26. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ez még az iskolában volt, fiú öltözőbe be volt dobva az egyik lány pólója én meg könnyítettem rá mikor a többiek kimentek
2016. dec. 26. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak leskelődés
2016. dec. 26. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
volt egy kis k..a suliban és sokszor átjárt a pasiöltözöbe...volt ott minden:)
2016. dec. 26. 14:48
 4/7 anonim ***** válasza:

3"

Mennyi idősen s mi minden? Közösen?

2016. dec. 26. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. dec. 26. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, meg kellett tanítani a haverokat hokizni. :D Ha érdekel, elmesélem.
2016. dec. 26. 16:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 1x egy tornaterem öltözőbe szabadultam be felnőtt kézi edzés után és végigszagolgattam az összes bugyit.Jó illatuk volt, volt ami keveredett pici testszaggal.Volt rózsaszín is barna csíkkal azt kihagytam. Pár percet voltam csak.Nem vertem ki.Csak szaglásztam.Meg usziban öltöztem a bejárati ajtóval szemben. És az ajtóban egy jó csaj beszélgetett egy pasival. Hát egyből merevedésem lett.A szekrényajtóval kitakartam magam mikor a pasi hátra nézett, hogy a csaj mit bámul annyira.Felül póló volt rajtam alul semmi.Engedtem hogy alaposan megnézegesse a farkamat mereve állapotban a csaj.Jó volt!Izgató! Meg 1x a főbérlőm csaja nyitott rám amikor zuhanyzás után öltöztem.Ott ragadt a tekintete lent. Pedig átlagos. 17 centis farkam van és fél merev volt csak.
dec. 13. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!