Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély a változásra vagy kimerült részéről a dolog?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyok együtt a bnőmmel. Teljesen jó minden, simán eljegyezném, de 1 dolog nagyon zavar. Ugyanis alig van szex. Heti 1-re redukálódott. Az első félévben ez még 4 is volt, ami akkor sem volt sok, de ez az 1 nagyon kevés nekem. Én mindennap kívánnám. Mitől lett ilyen kevés a mennyiség? Ott tartok már, hogy eljegyzés helyett szakítani fogok emiatt.2016. dec. 26. 18:09
1/3 anonim válasza:
Élvezi a barátnőd a szexet veled? Mert ha nem, az nagyon el tudja venni a kedvét.
Illetve szed fogamzásgátló tablettát? Az is nagyon gyilkolja a libidót.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szed fogamzásgátlót.
2016. dec. 26. 18:18
3/3 anonim válasza:
Ülj le vele és beszéljétek meg a dolgot.. Tisztázzátok le mi a helyzet.. és kérdezd meg tőle, hogy mi változott, mi miatt lehet ez. Csak ő tudja megmondani azt, hogy mit érez, mi nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!