Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is ilyen lazán néznéd ezt?
2020. febr. 6. 00:22
2/14 anonim válasza:
Kiherélném a csávót, a golyóit meg megetetném vele. Az asszonyt meg dobnám, hogy egyáltalán hagyja magát.
Gondolom a kép lényege, hogy a férj nézi, ahogy az asszonyt dugják.
Beteg emberek vannak, na ez van
4/14 anonim válasza:
Valamit valamiért. Legközelebb gondolom a pasas fog döngetni egy 22 éves (de 15-nek látszó) japán csajszit a felesége szeme láttára... :)
5/14 anonim válasza:
Nem kerülnék hasonló szituációba, mert nem vagyok aberrált.
6/14 anonim válasza:
Ez lenne a cucckold lényege!
Persze ettől még, én sem tudnám vegignézni, hogy a maláj dorong szét gyalulja az asszony rését, de ez 1 létező fétis, és rohadt sok pár el ilyen életet.
33/F
7/14 anonim válasza:
A kép lehet egy Cuckold felállás és a pocakos férj nem ez volt minden vágya
N
9/14 anonim válasza:
én elővenném,és kényeztetném magam közben
10/14 anonim válasza:
Elmennék egybpsziciáterhez, de szerencsére nem vagyok ilyen aberràlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!