Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szexelnétek egy olyan lánnyal/ nővel, aki teljesen átlagos, addig eszre sem vettetek ?
Figyelt kérdés
Tehát, ápolt lány, nő, de mondjuk vagy az alkata, vagy az arca miatt nem volt az esetetek, így nem kezdeményeztek nála.
Hirtelen kérné, hogy szexelj vele, mit reagálnál?
2022. szept. 9. 22:53
11/18 anonim válasza:
Én simán megdugnám, többször is
37F
12/18 anonim válasza:
Ha hirtelen, minden előzmény nélkül szegezné nekem a kérdést, teljesen ledöbbennék. Mivel nős vagyok, így visszautasítanám. Ha szingli lennék, és emberileg szimpatikus a hölgy, akkor benne lennék.
13/18 anonim válasza:
"Hirtelen kérné, hogy szexelj vele, mit reagálnál?"
Szerintem felébrednék.
14/18 anonim válasza:
Ha hirtelen, minden előzmény nélkül nekem szegezné, én is ledöbbennék.
De dacára annak, hogy nős vagyok, én megdugnám, nagyon is
15/18 anonim válasza:
Lehet, hogy benne lennék. Nagyon sok függ a körülményektől, ha pl munkahelyi ismerős lenne, nagyon meggondolnám. Persze akkor sem lehetetlen.
16/18 Ujjazgatós Farkas válasza:
Ha nagyon szépen kér és tudom, hogy a lány megbízható, akkor elvállalnám a kedvéért.
18/18 anonim válasza:
Igen , épp keresem, csak nem találom.. F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!