Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szexelnétek egy olyan lánnyal/ nővel, aki teljesen átlagos, addig eszre sem vettetek ?
Figyelt kérdés
Tehát, ápolt lány, nő, de mondjuk vagy az alkata, vagy az arca miatt nem volt az esetetek, így nem kezdeményeztek nála.
Hirtelen kérné, hogy szexelj vele, mit reagálnál?
2022. szept. 9. 22:53
1/18 anonim válasza:
Ha amugy a kulseje bar nem az esetem, de egyebkent nincs vele gond, akkor szerintem belemennek, siman. Bar biztos, hogy nagyon meglepne az ajanlat, ha egy no felkinalna magat. :D
2/18 anonim válasza:
Persze, az atlagos az szerintem nem kozaro ok egyáltalán
3/18 anonim válasza:
Ha szimpatikus benne lennék, pont partnert keresek minden jóra, tehát örülnék neki. 41F
4/18 anonim válasza:
Ha átlagos alatt tényleg átlagost értünk, akkor igen.
5/18 anonim válasza:
Lehessen vele bármiről beszélgetni, ápolt és őszinte legyen. Az alkat, és arc mellékes!
6/18 anonim válasza:
Igent mondanék, mivel régóta szex nélkül vagyok. Amúgy olyan nincs, hogy valaki átlagos és nem kívánom, a csúnyát nem kívánom. Bár nálam az arc számít, test nem.
f32
7/18 anonim válasza:
Amennyiben a személyisége szimpatikus, el tudunk beszélgetni, úgy természetesen igen.
8/18 anonim válasza:
Igent mondanék. Jobbkor nem is jöhetne. (:
9/18 anonim válasza:
Azt hinném, hogy csak szívhatni akar és ártani nekem.
10/18 anonim válasza:
Ilyen a mostani barátnőm! Imádom, szeretem, nagyon odaadó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!