Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis/egyetemista csajok. Volt már kivertétek egy visszahúzódó srácnak suliban?
Figyelt kérdés
Vagy mindenkinek csak a menő pasik kellenek?2022. szept. 9. 21:15
11/19 anonim válasza:
10-es egy szűz, visszahúzódó balf*sz lehet, és irigy, mert még nem látott p*nát és felhúzta magát, mert nem is fog :D
12/19 anonim válasza:
🤣🤣🤣
#10 vagyok, ezt jól megmondtad, te mamahoteles incel sz.r🤣🤣
13/19 anonim válasza:
12. Inkább szanalmas vagy, hogyha 3 ember kell melléd hogy valakit szét az*pathass. Szánalmas, beteg ember.
Örülök, hogy nem egy ilyen aberrált emberrel jöttem össze. Pedig a párom is visszahúzódó volt úgymond. 🤦🏻♀️
14/19 anonim válasza:
9 esnek igaza van.. kicsit embereld meg magad és kész.. képzeld az thogy ő pont annyira visszahúzódó mint te.. várja hogy megszólítsák.
15/19 anonim válasza:
mondjuk ez a visszahúzódó fogalom se tiszta.. mindig van egy barom aki hangoskodik meg be nem áll a szája.. minden társaságban.. a többiek visszahúzódónak számítanak.. mert csendben vannak? :D
16/19 anonim válasza:
szintén 15 ös * egyébként a menőknek kiverik sűrűn? :D aligha.. mindenki csak beszél erről ilyen oldalakon..de nincs ilyen .. maximum extrém párokkal lehet előfordul mosdóban.. nekem is előfordul egyetemen, de saját bnőm csinálta.
17/19 anonim válasza:
Köszönet a szórakoztatásért mindenkinek! :)
19/19 anonim válasza:
Párom is ilyen, szóval minden dolog alap nálunk, nyilván. Mint minden normális kapcsolatban.
17, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, miért most kell ide böfögnöd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!