Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha egy bugyit nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy bugyit nem cseréltek le egy nap után másnap mennyire érződik az illata?

Figyelt kérdés
ma 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te nem érzed mellettem a buszon.
ma 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kellemes. Másnak nem biztos, hogy az.
ma 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert léteznek ilyen nők?
ma 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs lehetőségem bugyit cserélni akkor kézzel szappannal kimosom reggelre megszárad .

De általában a táskában mindig van egy tiszta váltó bugyi a betét,tampon mellet ha neadj isten hamarabb jön meg . Az intim higiénia nem csak a szagok miatt fontos a nőnek hanem az egészségének se tesz jót . Pl egy koszos bugyi olyan húgyuti fertőzést tud okozni hogy sírva pisilni 1 hétig és a földön fetrengsz a fájdalomtól .

ma 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez már néhány napon belül legalább a harmadik ilyen kérdés. Igaz férfi vagyok, de azt hiszem a női nemi szerv sem különbözik sokat abban, ha az adott személy egyébként naponta tisztálkodik, nem végzett semmilyen szexuális tevékenységet, valamint egészséges, akkor egy nap alatt nem szabadna érződni semminek az alap illaton vagy szagon kívül. Mikor katona voltam és csak másnaponta tudtunk az alapkiképzés idején lezuhanyozni, mert csak akkor volt melegvíz és télvíz idején a hideg folyosón nem akartunk végigcaplatni vizes testtel, egyáltalán nem voltunk büdösek a második napra. A nőknél szerintem ez ugyanígy működik.
ma 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
Menyem használt bugyiját akartam szimatolni.Megszivtam-Teljesen szagmentes. A szennyes tartóból szedtem ki.
ma 14:03
 7/7 cinderella_ ***** válasza:
100%
Ilyen nincs. Nekem 2 bugyi / nap a minimum. Mindig cserélem, ha zuhanyozok.
ma 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!