Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soft tamponnal próbált már valaki szexelni? Nem zavaró együttlét közben? Érződik? Nem dörzsöli ki a férfit?
Fel lehet tolni méhszájig úgy hogy k.rvára nem tudod majd le venni az kicsit cink ez miatt sürgősségi nőgyógyászatra menni
Ha nem bírjátok ki az is jobb ha magad alá raksz egy törölközőt
Nekem nagyon bevált, használtam már többször, sose lett semmi véres, és a méhszájamnak is kellemesebb volt így az aktus, mert menstruációnál érzékenyebb a döfködésre. Az 1. használat után megkérdeztem a partnerem, mit tapasztalt, állítása szerint semmit nem érzett a bent lévő cuccból. Még annyit mondanék, hogy inkább enyhe vagy közepes vérzés esetén ajánlom, hogy tényleg be tudja tölteni a funkcióját.
1: Felesleges ez a riogatás. Igen, valóban nehezebb eltávolítani, mint a hagyományos tampont, de megvan a maga technikája: Kell némi hasprés a hüvelybe irányítva, és akkor kijjebb csúszik, jobban el lehet érni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!