Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzet szüntess! Avagy hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzet szüntess! Avagy hol akadnak el a nők..?

Figyelt kérdés

A szűz nők, akik vágynak párra, vagy szexre vagy pettingre (vagy akármire amihez kell önmagukon kívül egy másik ember intim közelsége) hol szoktak elakadni a társ/partner-keresés folyamatában?

Gondolok arra hogy pl randi még megvan? Vagy van aki egy kis vetkőzésig is eljut, más meg még csókszűz is?

Netes ismerkedésnél csetelnek órákat aztán annyi? Vagy telefonszám csere még összejön? Esetleg már akkor bedobják a törcsit (nyíltan vagy esetleg időhúzásra játszva), ha képet kérnek tőlük?

Melyik az a pont, ami legkritikusabb szokott enni? Ti hol szoktatok megakadni?

2022. szept. 8. 22:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
30: Te gondolom mindkettő vagyok.
2023. márc. 31. 22:02
 32/39 anonim ***** válasza:
Inkább magadat szúntessed meg innen kérdezö kisfiam, meg a hülyeségeket az agyadból, amiket a szüzesség értékéről képviselsz...
2023. ápr. 1. 19:09
 33/39 A kérdező kommentje:

A szüzesség egy állapot. Nem érték, és főként nem érdem.

Olyan, mint a szociális fóbia.

2023. ápr. 2. 11:07
 34/39 anonim ***** válasza:
Hozzárendelt értékről még nem is hallottál? Érték az amit értékesnek gondolunk. Szerinted a szüzesség egy erkölcsileg tiszta lánynál, később fiatal nőnél nem alakulhat érdemmé? Az állapot kifejezésnél jobb szó a fogalom. Igazából a szüzesség elsősorban fejben dől el. Amúgy biztos vagy benne hogy egy fóbiához a legjobb hasonlítani. Én nem hiszem hogy ez volt rá a legjobb példa. Ennyi erővel egy kifli is lehetett volna a példa. Nem ettem meg, van. Megettem, nincs. Ennyi erővel bármi lehet a szüzesség… Mert egy mesterségesen megalkotott fogalom.
2023. ápr. 2. 13:23
 35/39 anonim ***** válasza:

A szüzesség nem érték,ha annak gondoljuk ha hozzá rendeljük akkor sem lesz az.

A szüzesség az macera.

2023. ápr. 2. 13:36
 36/39 anonim ***** válasza:
35: Számodra.
2023. ápr. 2. 15:50
 37/39 anonim ***** válasza:
A szüzesség csak akkor érték, ha nem mentális probléma okozza.
2023. ápr. 2. 19:22
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedek, mert csak gondolatban izgat a szex, de utálom az embereket.
márc. 13. 15:18
 39/39 A kérdező kommentje:

#38 szerintem erről érdemes lenne beszélgetned egy szakemberrel. Nem normális dolog, ha valaki utálja az embereket.

Nem is egészséges, rád nézve sem!

márc. 13. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!