Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzet szüntess! Avagy hol akadnak el a nők..?
A szűz nők, akik vágynak párra, vagy szexre vagy pettingre (vagy akármire amihez kell önmagukon kívül egy másik ember intim közelsége) hol szoktak elakadni a társ/partner-keresés folyamatában?
Gondolok arra hogy pl randi még megvan? Vagy van aki egy kis vetkőzésig is eljut, más meg még csókszűz is?
Netes ismerkedésnél csetelnek órákat aztán annyi? Vagy telefonszám csere még összejön? Esetleg már akkor bedobják a törcsit (nyíltan vagy esetleg időhúzásra játszva), ha képet kérnek tőlük?
Melyik az a pont, ami legkritikusabb szokott enni? Ti hol szoktatok megakadni?
"Ez is könnyen lehet oka a késői szüzességnek."
Ez inkább a késői gyerekvállalás magyarázata, szép nő sok van, őket pedig (hála Tindernek és társainak) rengeteg jóképű dugja. Nem véletlen van egyre kevesebb nőnek fix faszija. 40 fele ez valóban változik, ahogy rájönnek, hogy innen már csak a lejtmenet következik és gyorsan megpróbálnak leakasztani valakit fixre.
Mondjuk számomra felfoghatatlan hogy lehet ennyi igénytelen gyökér, aki még itt is kuncsorog nyilvánvalóan ronda nők után... Röhej...
Tévedésben élsz, ha azt hiszed itt csak ronda nők vannak. Randiztam innen már 10/10-es lánnyal. Vannak itt többen is. Csak amelyiknek van tartása is, az nem válik közkincsé.
29/F
Hát figyelj, én már lassan tíz éve használom az oldalt, és szerintem már vagy számát sem tudom hány nővel beszéltem itt, és láttam is képet... Szerintem a nagy számok törvénye itt is működik. Olyanok itt az emberek mint a valóságban. Elvégre itt is csak azok irogatnak, akik az utcán sétálnak, vagy egy kávézóban mobiloznak. Az állításomat meg ne merd kétségbe vonni. Ugyan is én éltem meg, én láttam, én randiztam vele, tapasztalatom is van, és tudom is mihez mérni. Megvolt az 10/10. Ha nagyot akarnék mondani akkor azt mondanám, hogy mára már teljesen kiteljesedett nő válhatott belőle ami akár már 10/11 is. Ha ezt az állításomat vontad volna kétségbe azt még valahol megérteném. Amúgy már mindegy is. Rég nem hallottam felőle, talán már nem is él. Amúgy minek nézegetel te ronda nőket, és prostikat? :D Te vonzod be őket, ez már csak így működik... Amit a végén abba is csak belekötni tudnék, ugyanis már megint nem tényekről beszélsz, csak feltételezel, a véleményedet mondod, és saját magadból indulsz ki.
Például cáfolatként én is most itt töltöm a szabadidőmet, veled beszégetek, és én nem tartom magam lúzernek. Ugyan ezt akár megtehette ő is, bárki is... Vagy szerinted a 1:10.000 csajok csak magas elefántcsont toronyban, vagy a jachton ücsörögnek? Na és szerinted ott nem tellik internetre? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!