Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzet szüntess! Avagy hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzet szüntess! Avagy hol akadnak el a nők..?

Figyelt kérdés

A szűz nők, akik vágynak párra, vagy szexre vagy pettingre (vagy akármire amihez kell önmagukon kívül egy másik ember intim közelsége) hol szoktak elakadni a társ/partner-keresés folyamatában?

Gondolok arra hogy pl randi még megvan? Vagy van aki egy kis vetkőzésig is eljut, más meg még csókszűz is?

Netes ismerkedésnél csetelnek órákat aztán annyi? Vagy telefonszám csere még összejön? Esetleg már akkor bedobják a törcsit (nyíltan vagy esetleg időhúzásra játszva), ha képet kérnek tőlük?

Melyik az a pont, ami legkritikusabb szokott enni? Ti hol szoktatok megakadni?

2022. szept. 8. 22:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%
Ott kezdődik a bibi hogy a nők nem önmagában a szexre vágynak hanem egy megértő, értelmes pasira aki szereti őket - minden más csak utána. Ott akad el a történet hogy vagy túlzóak az elvárásaik a saját képességeikhez képest, vagy folyton csak olyan figurák találják be akiknek nem ők kellenek mint ember, mint nő csak ami a lábuk között van (nettó lyuknak nézik - persze hogy lepattintják).
2022. szept. 8. 22:57
 12/39 anonim ***** válasza:
41%

"Ez is könnyen lehet oka a késői szüzességnek."

Ez inkább a késői gyerekvállalás magyarázata, szép nő sok van, őket pedig (hála Tindernek és társainak) rengeteg jóképű dugja. Nem véletlen van egyre kevesebb nőnek fix faszija. 40 fele ez valóban változik, ahogy rájönnek, hogy innen már csak a lejtmenet következik és gyorsan megpróbálnak leakasztani valakit fixre.

2022. szept. 8. 22:59
 13/39 anonim ***** válasza:
66%
Mindenki válaszolt, csak az érintett nők nem. :(
2022. szept. 9. 01:14
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
13: Szerinted melyik nő akar egy olyan kérdésre válaszolni, ahol a “femcel” szó kerül a kulcsszavak közé...
2022. szept. 9. 01:18
 15/39 anonim ***** válasza:
92%
14, nyilván olyan, aki szívesen megosztja a gondolatait, és nem lovagol jelentéktelen részletkérdéseken. De hát a jelek szerint ilyen nő nincsen itt.
2022. szept. 9. 01:20
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
15: Van itt olyan nő aki lnek nyílván van véleménye a témáról, értelmesen hozzá is tudna szólni, de inkább hallgat, ezzel is kikerülve a kéretlen privát áradatot...
2022. szept. 9. 01:27
 17/39 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk számomra felfoghatatlan hogy lehet ennyi igénytelen gyökér, aki még itt is kuncsorog nyilvánvalóan ronda nők után... Röhej...

2022. szept. 9. 01:29
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

Tévedésben élsz, ha azt hiszed itt csak ronda nők vannak. Randiztam innen már 10/10-es lánnyal. Vannak itt többen is. Csak amelyiknek van tartása is, az nem válik közkincsé.

29/F

2022. szept. 9. 01:33
 19/39 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nem láttam mindenkit itt, de pár nőnek a képét már láttam. Ronda volt az összes. 1 csaj volt, aki jól nézett ki, de ő prosti volt és ő se volt csúcskategóriás. 10/10 pedig bátor kijelentés, ebből már most lehet sejteni, hogy max. átlagos lehetett csak te hiszed 10/10-nek ti. 10/10-es nő jó ha 10000-ből 1 van és az biztos nem egy ilyen szemétlerakó oldalon vesztegetni az idejét lúzerekre.
2022. szept. 9. 01:38
 20/39 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyelj, én már lassan tíz éve használom az oldalt, és szerintem már vagy számát sem tudom hány nővel beszéltem itt, és láttam is képet... Szerintem a nagy számok törvénye itt is működik. Olyanok itt az emberek mint a valóságban. Elvégre itt is csak azok irogatnak, akik az utcán sétálnak, vagy egy kávézóban mobiloznak. Az állításomat meg ne merd kétségbe vonni. Ugyan is én éltem meg, én láttam, én randiztam vele, tapasztalatom is van, és tudom is mihez mérni. Megvolt az 10/10. Ha nagyot akarnék mondani akkor azt mondanám, hogy mára már teljesen kiteljesedett nő válhatott belőle ami akár már 10/11 is. Ha ezt az állításomat vontad volna kétségbe azt még valahol megérteném. Amúgy már mindegy is. Rég nem hallottam felőle, talán már nem is él. Amúgy minek nézegetel te ronda nőket, és prostikat? :D Te vonzod be őket, ez már csak így működik... Amit a végén abba is csak belekötni tudnék, ugyanis már megint nem tényekről beszélsz, csak feltételezel, a véleményedet mondod, és saját magadból indulsz ki.

Például cáfolatként én is most itt töltöm a szabadidőmet, veled beszégetek, és én nem tartom magam lúzernek. Ugyan ezt akár megtehette ő is, bárki is... Vagy szerinted a 1:10.000 csajok csak magas elefántcsont toronyban, vagy a jachton ücsörögnek? Na és szerinted ott nem tellik internetre? ;)

2022. szept. 9. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!