Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért érzem ezt ha meglátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt ha meglátom és, hogy szüntessem meg?

Figyelt kérdés
A melóba ismerek látásból egy férfit, néha köszönünk egymásnak. Már ez elejétől fogva jelen van ez az érzés kicsit,ha csak meglátom már annyira feszült leszek, alig tudok másra figyelni. Azért gáz ez mert férjnél vagyok, és ez a férfi amúgy is nagyon más kategória mint én. Alapból nem az esetem. Munka kapcsán szerencsére nem kell beszélnünk egymással. Régebben sokat nézett de én ezt nem viszonoztam sose mivel férjnél vagyok.
2021. aug. 31. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Meg fogja kukizni a nunidat. Szegény férjed.
2021. aug. 31. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
4%
Én is néznélek.
2021. aug. 31. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
29%

Én nem vagyok férjnél, de pár éve egy alvállalkozó átvett a munkahelyemtől egy részleget, és nekem kellett kimenni betanítani a folyamatokat. Ott voltam két hétig, és volt egy srác, akivel izzott köztünk a levegő. Nem tudtam másra figyelni, és bár elég tapasztalt voltam már akkor is, egyszerűen 18 éves szűz lánynak éreztem magam a közelében.

És hát úgy szűnt meg, hogy lefeküdtem vele párszor. De gondolom nem erre a válaszra vártál.

Kezdj el úgy gondolni rá, hogy ő az ellenséged. Keresd meg a hibáit, akár testi, akár személyiségbeli hiba, és nagyítsd fel. Ha ügyes vagy, előbb utóbb valóban gyűlölni fogod.

2021. aug. 31. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:
85%

Fura a leíráásod, olyan, mintha abban a hapsiban meglenne az, ami nálatok, a férjedből hiányzik. Mi lenne, ha kifűrkésznéd, mi ez a többlet, és arra koncentrálnál, hogy a férjedben is megtaláld, feltaláld ezt?

Vagy vezesseetek be újításokat az életetekbe.

Kicsit olyan a leírásod, mintha valami feltevés, előfeltevés mentén vizsgálnád ezt az embert, ami nem is bizti, hogy így van, csak van egy benyomásod.

2021. aug. 31. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj arra hogy a férfiak legtöbbje csak egy lyuknak nézi a nőket! Ezért még bókolni, udvarolni is képes, amíg meg nem kap. a legtöbbjük elkerül utána, mert az örömszerzésről nem tud semmit, és nem is érdekli igazán, hogy neked milyen az együttlét. Hidd el ezt nem férfigyűlöletből írom, hanem mert ismerem a férfitársaimat.
2021. szept. 4. 06:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj egyet előre és mond el neki a dolgot ezzel magadról is leveszel egy nagy követ vagy meglesz egy kaland egy vérfrissítés vagy elutasít és nincs min törni a fejed
2021. okt. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!