Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzet szüntess! Avagy hol akadnak el a nők..?
A szűz nők, akik vágynak párra, vagy szexre vagy pettingre (vagy akármire amihez kell önmagukon kívül egy másik ember intim közelsége) hol szoktak elakadni a társ/partner-keresés folyamatában?
Gondolok arra hogy pl randi még megvan? Vagy van aki egy kis vetkőzésig is eljut, más meg még csókszűz is?
Netes ismerkedésnél csetelnek órákat aztán annyi? Vagy telefonszám csere még összejön? Esetleg már akkor bedobják a törcsit (nyíltan vagy esetleg időhúzásra játszva), ha képet kérnek tőlük?
Melyik az a pont, ami legkritikusabb szokott enni? Ti hol szoktatok megakadni?
16-os, szóval nem szól hozzá abban a témában, ami őt a legközelebbről érinti, azért, hogy nehogy férfiak ráírjanak. Ez máris egyfajta válasz arra, hogy miért szüzek még mindig ezek a nők...
19-es, mindenféle nő van itt - meg az összes hasonló fórumon - a félhajléktalan lepukkant vén banyától a szexbombákig.
Randin voltam, a csók gondolata nem vonz, nekem sima nyálcsere...
Én ott akadok el, ha a fiú elkezd fogdosni, ott magamba fordulok. Az éhes tekintete pedig megijeszt.
Anno 11 éves koromban volt egy öreg, aki az akkori barátnőm papája volt és ő molesztált.
23L
9: "Minden nő az elérhető legjobb férfit akarja magának, erre van programozva... és a kulcsszó itt az ELÉRHETŐ.
Vagyis, ha látja, hogy egy férfi semmilyen módon nem elérhető, akkor keres másikat."
Férfiként írom, hogy ez férfi oldalról is pontosan így van. Régebben én is osztottam ezt a véleményt, amit írtál, de rengeteg ilyen jellegű kérdést végigolvasva rendre kiderült, hogy azok a férfiak, akik arra panaszkodnak, hogy "nincs nő", meg "nem jut nő, mert férfitöbblet van" és társai valójában szinte egytől egyig a fiatal, vékony, csinos nőkre áhítoznak. Mivel se annyi fiatal, se annyi vékony és csinos nő nincs, hogy minden egyes férfinak jusson, így erről beszélni egyszerűen hiteltelen. Határozottan azt látom, hogy szinte nincs olyan (panaszkodó) férfi, aki kevesebbel érné be, mint az imént említett szentháromság (fiatal-vékony-csinos). Ennél fogva rengeteg nő kiesik a rostán. Ha pedig átlagos nőkről beszélnek, akkor is rendre kiderül, hogy ez alatt amolyan "átlagosan szép", és mindenáron vékony nőket értenek. Ha a nőn csak egy pici felesleg is van, az már kuka a többség számára (vagy "szexre jó lesz" a szemükben). Pedig rengeteg olyan nő van, aki ebbe a kategóriába esik bele (pl. 30 éven felüli; kicsi felesleg; kevésbé arányos testalkat; kisebb-nagyobb bőrhibák; kevésbé szép arc, öltözködés, stb.), elég csak megnyitni a Badoo társkeresőt és egész tárházat fogsz látni ilyen nőkből, akik a pasik 80%-ánál kiesnek a rostán.
Mit is jelent akkor ez? Nos azt, hogy a férfiak igen nagy hányadának legalább akkorák az igényei, mint a sokak által kritizált "nagy igényű nőké".
Egy dolgot viszont én is osztok: a nők valóban igényesebben megválogatják, hogy kivel lépnek párkapcsolatba. A férfiak hajlamosabbak "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon belemenni egy kapcsolatba, mert úgy állnak hozzá, hogy "átmenetileg jó lesz, addig is lesz ingyenpunci". Mivel nőknél ez a jelenség nincs (vagy csak elenyésző hányadban), éppen ez okozza sokaknál a félreértést: ezért tűnik úgy, hogy a nők sokkal válogatósabbak, mint a férfiak. Pedig csak kétszer jobban meggondolják, kivel kötik össze az életüket. Férfiak meg nagyobb valószínűséggel érik be a "szamárral", ha nincs ló.
Férfikét én így látom.
Előző vagyok.
Itt egy példa a sok közül az általam taglaltakra: arra panaszkodik a pasas, hogy miért ilyen borzasztó nagyok a nők igényei manapság?
Erre kiderült, hogy... idézem:
Válaszoló: "Valahogy mindig kiderül, hogy amikor A Nőkről van szó, csak a "feltűnően jó nő"-ket értik alatta XD"
Kérdező: "Na és miért baj az?"
Nem veszi észre a csávó, hogy az ő igényei legalább akkorák, mint akiket szid 🤦♂️
Forrás: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Igen csak azt felejtetted el, de nagyon, hogy nők juszt hangoztatják, hogy humor/intelligencia/fellépés/kilépés/átlépés/besugárzás/felsugárzás számít, külső meg alig vagy semennyire. Férfiak sose mondták, hogy a külsőn kívül bármi más érdekelné őket. Ez a normális. Nyilván 12-13 évesen a kisfiúk megtanulják ezt és nem veszik fel a nők hazugságait, de abban igazad van, hogy van pár hülye, aki valamiért annyira naív, hogy még felnőttként is elhiszi a nők hazugságait. Hát ők így jártak :).
Én már ott elakadok, hogy se neten se előben nem beszélek szívesen idegenekkel, mert egyszerűen van bennem egy szorongás. Ezen próbálok változtatni, de egyszerűen annyira zsigerien jön, hogy nem lehet nem észrevenni a kisugárzásomon. Ha pedig arról volt szó, hogy valakit már ismertem egy ideje és már elég konfortosan éreztem magam a társaságában, hogy merjek közeledni, akkor annak általában az lett a vége, hogy offoltak.
20L
Ez teljesen ember függő,ki hol akadel.
Nyilván a kor előrehaladtával mindig kicsit később.
Azaz egy 13évessel randi után. Tehát a tali után nincs csók.
De 15 évesen már ruha alatti tapi is lehet.
17 évesen félmeztelenűl is lehet játszani.
Stb.
És van a másik véglet aki 13évesen már lerántja rollad a nadrágot,hogy leszopjon.
És van a 3.verzio. Aki totál semmit sem csinál. Fintorog,pofákat vág. Aztán 30évesen is szűz.
Későn érő típus vagyok és önbizalmam se volt sose.
Mostmár lenne igényem a szexre de tudom hogy túl sok bajom lenne vele. Inkább veszek egy vibrátort vagy nem csinálom.
És szavaim lám,testetöltenek!
27.vagyok,nov 5 23:20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!