Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges, ha nem csak a barátnőmet kívánom?
Figyelt kérdés
Most, hogy nem találkozom annyit a barátnőmmel, párszor megfordult a fejemben, hogy csajozni kéne. Észrevettem, hogy mostanában megnézem a lányokat sokkal jobban, mint ahogy eddig tettem. Elgondolkoztam azon is, hogy meglátogatok egy prémium "hivatásost" egy SoS Francia erejéig. Szerintetek mi lehet a baj? Egészséges az, higy ilyesmire gondolok. Mit jelenthet az hogy ilyeneken gondolkozom azon kívül persze, hogy nagyon önző vagyok. A barátnőmet nem viseli meg az sem, ha több hónapig nincs szex, de én egy hétig is nehezen bírom ki. Mit ajánlotok?
Olyan barátnőt akinek hasonló a libidója mint neked...
2022. szept. 2. 11:19
2/8 anonim válasza:
Nekem még bőséges szexuális élet mellett is elő-előfordulnak hasonló gondolataim (nyilván mindig maradnak fantázia szintjén, eszem ágában sincs csajozásba kezdeni)
2022. szept. 2. 11:21
3/8 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele arról, hogy neked nagyobb a libidód és hogy hogyan tudnátok ezt megoldani. Simán lehet, hogy nem lenne ellenére ha a tudomásával és nem titokban a háta mögött néha más helyen is kapnál kielégülést.
2022. szept. 2. 11:22
4/8 anonim válasza:
3. Akkor menjek swingerbe vagy keressen nyitott kapcsolatot.
Ne a nő tegyen már róla ha a férfi nem bír a farkával. Nekem is rohadt magas a libidóm, mégsem csalom meg a páromat fűvel-fával. :)
2022. szept. 2. 11:25
5/8 anonim válasza:
Férfiaknál természetes, kérd a barátnődtől, hogy, ha Ő nem is akar szexelni, de naponta szopjon le (nálunk is így van).
Egyébként akkor is kívánni fogod a többi nőt, de jobban ellen tudsz állni a kísértésnek.
2022. szept. 2. 11:27
6/8 anonim válasza:
4-es lehet hogy el kellett volna olvasni a válaszomat. Az a megcsalás véleményem szerint, ha a másik tudta nélkül és a beleegyezése nélkül szexel mással. Ha a másik belemegy miért lenne megcsalás? De persze a 21. században szakítsunk egyből ha nem pont ugyanakkora a libidónk vagy fogjuk vissza magunkat, de megoldást véletlenül se próbáljunk keresni
2022. szept. 2. 11:28
7/8 anonim válasza:
Én is szoktam ilyenen gondolkodni, de meg is marad elméleti szinten
2022. szept. 2. 11:48
8/8 anonim válasza:
Látjátok feleim, ha egy kapcsolatban az egyik fél tartósan kielégítetlen, kevés a libidójához a szex ott biz' felmerül a félrelépés gondolata (utána meg van aki megteszi, van aki meg nem). Biológiailag természetes, erkölcsileg kevésbé.
Amúgy meg azt ajánlom amit az #1-es. Zárjátok le ezt a kapcsolatot és keressetek mindketten olyan párt akivel azonos a libidótok szintje. Nincs értelme tovább rabolnotok egymás idejét. A ti utatok közösen kb. sehova sem vezet. Mond hogy képzelnéd a jövőtöket ha ebben a kapcsolatban maradsz mondjuk 5, 10 év múlva? Na látod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!