Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nagyon visszataszító,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nagyon visszataszító, formátlan a fenekem? 22/L

Figyelt kérdés

Sosem voltam elégedett a fenekemmmel, hiába edzek régóta. Ugyan nem járok konditerembe, nem edzek nagy súlyokkal, viszont igyekszem tenni érte. Köredzésre járok, ahol pici súlyok vannak csak, sok guggolás, kitörés.

Mit kellene máshogy tennem? Illetve mit gondoltok ? Most minden lánynak szép formás, nagy feneke van, kivéve nekem. Ők hogy csinálják?

[link]

2022. aug. 19. 13:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
13%
Itt majd kapod a sok privit a sok szerencsétlen lúzertől, ne félj!😂
2022. aug. 19. 13:26
 12/41 anonim ***** válasza:
12%
nagyon tetszik, szívesen cirógatnám, vagy akár... ;)
 13/41 anonim ***** válasza:
42%
Erről inkább nőket kéne megkérdezned, mert ők adnak elfogulatlan választ. Tudod, az a szép nő, aki a többi nő szerint is az. :)
 14/41 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen jó! Megy a testalkatodhoz, szép arányos vagy, combjaid is jók, nem lehet okod panaszra nyugi. :) Önértékeléseddel van a probléma, nem a testeddel. ;)
2022. aug. 19. 13:27
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha igazán jó barát, akkor azért elmondja az igazat, ha arra kéred. :)

Egyébként dolgozhatsz rajta, ha nagyon szeretnéd, de jelen állapotában sincs vele igazán semmi gond.

2022. aug. 19. 13:31
 16/41 anonim ***** válasza:
35%
0-re: Nehogy azt hidd. Ott a legtöbben már attól eldurranak ha látnak egy bármilyen női segget. A sport kategóriába tedd fel a képet, vagy nőktől kérj tényleg véleményt. Szex kategóriában férfiaktól véleményt kérni rá elég nagy öngól.
2022. aug. 19. 13:32
 17/41 anonim ***** válasza:
9-re ment az előző :)
2022. aug. 19. 13:32
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
nekem is tetszik.
2022. aug. 19. 13:33
 19/41 anonim ***** válasza:
66%

Elég lapos, ez valószínűleg genetikai adottság, de legalább nem nagy hájas. Van ugyanis a hájas, de lapos típus, ami nem szép. Semmi baj veled amúgy, a visszataszítótól ez a fenék nagyon messze van.

Szerintem aki az utcán lát, annak nincs semmi kifogása a feneked ellen, ezer más dolgot néz meg rajtad előbb, az arcod, a kezeid, a mosolyod, fogaid ápoltságát, hajadat. Ez a fenékre ráforgás csak a te fejedben fontos kérdés, mert egész nap a tükör előtt állsz és vizsgálod a fenekedet.

Még egyszer: semmi baj nincs a fenekeddel.

2022. aug. 19. 13:34
 20/41 anonim ***** válasza:
79%
Nekem be jön feszesnek látszik meg markolnám
2022. aug. 19. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!