Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire visszataszítóak az alábbi fetisek?
Szóval most jelenleg nincs kapcsolatom, de biztos lesz, és csak el kell mondanom, hogy ezektől teljesen kész vagyok.
Szóval szeretem ha szex közbe szétkarmolják a hátamat, tudod ez még nem is durva, viszont szeretem ha a lány van felül, ha beleköp a számba, nem is durván hanem ilyen lassan.
Szerintetek ez belefér még?!
Szerintem nincs baj ezzel, őszintén most érted. Amikor csókolóznak az emberek akkor is keveredik a nyáluk.
Szex előtt egy pancsi, fasza fogmosás szerintem simán mehet utána a köpködés is oda ahova jól esik, csak legyen mindig melleztetek egy 2 üveg víz vagy valami üdítő, szükség lesz rá
Mit vársz a lányoktól? Mind prűd sértődős kislányok.
Persze mi fiúk kielégítsik a lányok minden fétisét. (Már ha van olyan nekik...)
Nekem egyedül csak a karmolással van gondom, mert gyenge a körmöm és nekem kellemetlen érzés, ha visszahajlik. Maximum néha műkörömmel működne, de azokat nem szeretem, úgyhogy csak néha csináltatnék olyat a barátom kedvéért.
A lassú szájba köpés az valamiért szexi nekem is, főleg ha úgy vagyok felül, hogy mind a ketten ülünk és ölelkezünk.
A szajba kopes szerintem is szexi..
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!