Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami egy lányban külsőleg és belsőleg visszataszít?
Belső: Flegma, káromkodó beszéd, mindent jobbantudoknálad, ha meg akar változtatni, olyanra akar rávenni, amit nem akarok (pl el akar rángatni egy ilyen beba**ós buliba (ez egyáltalán nem én vagyok)).
Külső: tetoválás, piercing, fülkarika túlzott smink
Külsőleg: ápolatlan, csupasz, nagy szemölcsök itt-ott, extrém túlsúly, extrém vékony, piercingek, tetoválások.
Belsőleg ezer minden lehet. Uralkodó, kényes, hisztis, sértődékeny, néhány világnézeti kérdés (drog, abortusz, nyitott kapcsolat), hazudozás, túlzásba vitt bulizás-alkoholizálás, élősködés, hétköznapi trágárkodás, gyermekvállalás eleve kizárása.
Külsőleg: túlsúly, óriási műszempillák, túl sok smink, 10 centis karmok stb...
Belsőleg: számomra a legvisszataszítóbb a beképzeltség, mások lenézése, trágár szavak gyakori használata, túlzott piálás, cigizés.
Külsőleg a mélyen ülő szemek a túlsuly, és a rövid leszbikus haj, vagy a répavőrös kokány hajszin.
Belsőleg meg az aki nem tud társaságban viselkedni, nem lehet vele beszélni, Idézeteket posztol Szabó Pétertől, és hisz a, horoszkópokban.
A karmokat és a sminket kihagytam...
3. vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!