Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valakinek annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valakinek annyira érzéketlen a makkja, hogy alig érzi, ha leszopják?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 01:01
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Van ilyen. Szerencsésebb esetben a dugást azért tudja élvezni.
2022. aug. 19. 01:02
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, ha sokat volt visszahúzva a fityma, vagy metélt vagy!
2022. aug. 19. 01:03
 3/5 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Nekem nem volt visszahúzva,most is meg van de nekem se sikerült még szopástól elmennem. És szex közben is csak egy póz van. Viszont azt hagyjuk q végére, és így szinte bármeddig tarthat az aktus
2022. aug. 19. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A barátomról van szó, aki ugyan el tud menni, de csak nehezen. Ha eltalálok nála egy pontot, ahol jó, akkor elég gyorsan megvan, de egyébként nem. Remélem szexnél nem lesz ebből baj.:/
2022. aug. 19. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Évekig éltem nő nélkül. Amikor a jelenlegi párom először bekapta, szinte semmit nem éreztem.

Most már nagyon érzékeny. 22 évvel ezelőtt volt.

N65/F69.

2022. aug. 19. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!