Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak,ha érzéketlen vagyok lent?
Szóval az a lényeg,hogy teljesen érzéketlen vagyok lent,nehezebben is izgulok fel,legalábbis nem úgy mint régen,havi 2x nyúlok magamhoz kb,de azt is akkor,ha nem nagyon tudok elaludni.Ha ki akartak nyalni,akkor inkább visszautasítottam,régen is alig éreztem belőle valamit,de most eljutottam arra a szintre,hogy kb semmit sem,több éve nem volt ilyenben részem,kapcsolat alatt sem akartam,mert feleslegesnek tartottam,meg amúgysem vonz a dolog.Viszont,lehet,hogy alakulni fog valami egy sráccal aki szeret nyalni,én meg nem mondtam el neki,hogy mi a helyzet,mert nem akarom elrontani a kedvét ezzel kapcsolatban.Tanácstalan vagyok,komolyan nem tudom mi a baj velem,de évek óta zavar ez.
23l
Ott szembesülni vele cikibb lesz, mint előre megbeszélni.
Szexológus? Nőgyógyász?
Én is így vagyok ezzel. Annyira vártam a szexet, mert mások kb odákat zengtek róla, meg a nyalásról...de nekem olyan semmilyen érzés. Se nem jó se nem rossz. A szex is, ott belül semmit nem érzek szinte csak hogy ki-be mozog valami.
Csak olyan kapcsolatban voltam pedig ahol szerelmesek voltunk egymásba, de nem tudom akkor milyen lehetne nekem az egyéjszakás... gondolom kín.
Nem tudom miert vagyok ilyen. Csak maszturbálással tudok elmenni. Én is 23 vagyok.
Azzal kéne szerintem segítséget kérni, orvoshoz menni. Ez ugyanis, milyen meglepő egyáltalán nem normális, és sok oka lehet.
Ami biztos, hogy ez rossz hatással lesz az életedre, és igazából egyre inkább probléma lesz.
Bentről jön valami probléma. Vagy stresszes vagy nagyon vagy van valami feldolgozatnal élményed, akár gyerekkorodból , nem feltétlenül szexuális.
Volt egy ismerősöm, aki már pszichológushoz küldtek, mert minden eredménye, vizsgálata rendben volt.És lám a terápia segített rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!