Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta szültem èrzèketlen a hüvelyem? Más is van így?
5 ève szültem, ès egyszerűen semmit se èrzek, nem vagyok tág, hanem nem fáj pl ha egy nagyon vastag vibrátorral játszik velem a párom, vagy durván szeretkezünk.
Mintha az idegek vagy, hogy mondjam elhaltak volna.
Simán lehet, gátmetszésnél is sérülhet, de szakadhat is.
Ezzel nem tudsz mit tenni.
De mi ezzel a problémád?
Nem tudsz elmenni hüvelyben?
Volt gátmetszès, èa varrás is.
Igen olyan mintha nem lenne benne a fèrjem, nem èlvezem mintha ott se lenne. Rettenetes èrzès, hogy bármit tesz a hüvelyemmel úgymond nem èrzem. Irgazmusom így 5 ève nincs hüvelyi úton.
Simán lehet. Ha metszés volt, az invazív sebészeti eljárás miatt az érző idegek sérültek. Ám ne feledjük el, a csikló és folytatódik tovább a hüvelyen belül is, mármint az idegzése. Ezt sokan nem tudják, tehát a hüvelyi orgazmus is egyfajta csiklói orgazmus, csak más érzettel, s lokálisan is máshol, azt bent érzed, a csikló pedig tudjuk hol van. 🙂
Nos, 5 év alatt talán már regenerálódhatott volna, lehetséges, hogy nem fog.
Ha nem elég vastag a párod farka, javaslom tegyétek be mellé egy dildót is a puncidba. Plugot a popsidba mindenképp raknék közben, hátha alapból is izgatna, meg jobban "összepréseli" anatómiailag a szöveteket, hátha jobban éreznéd a farkat hüvelyben. Végső tanácsom, hogy fizikális úton tapasztald meg velem a nemi életet, hátha csak a partnereddel van gáz. F
Sajnos ezzel nem lehet mit tenni, viszont a pároddal beszéld meg, hogy szex közben izgassa a csiklódat.
Gondolom nem lesz ugyan olyan, az én párom is jobban szereti illetve a hüvelyi orgazmustól elégül ki igazán, de szegény irtó lassan megy el úgy, és sokszor sem az idő nem alkalmas, vagy éppen az energiám nem bírja a másfél órás egyhuzamban szeretkezést :D
Szülés nélkül is tud fájni ha valaki durva, vagy túl nagy játékszert használ...
Van nyelve, ujja a párodnak, meg játékszerek is amivel a csikló ingerelhető, rajta hát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!