Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érzéketlen a hüvelyem, és...

Érzéketlen a hüvelyem, és mindenem. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Sajnos érzéketlen a mellem a csiklom a hüvelyem. Most már eléggé zavar. 26 éves vagyok és még sohasem mentem el és semmit sem érzek. És nem nem egy pasim volt azóta amióta elvesztettem a szüzességemet. Próbálkoztunk már mindennel szinte de semmi sem használt. Nőgyógyász tudna segíteni? Köszönöm szépen mindenkinek

#szex #hüvely #orgazmus #Mi lehet tenni
2022. jan. 30. 06:02
1 2
 1/18 anonim válasza:
62%
?? Talán nem is tudom…. Egy orvos ????!!!!!
2022. jan. 30. 06:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Jó jó persze csak már volt egy két műtétem és azért nem csodálkoztam eddig.. Petefészek petevezetek el távolítas.. És, hogy a nőgyógyász tudna e segíteni. De köszönöm szépen gondoltam hogy orvoshoz kellene fordulni
2022. jan. 30. 06:58
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
Inkább pszichés lehet.. Kivánod a szexet,vagy csak hagyod.?
2022. jan. 30. 07:32
 4/18 anonim ***** válasza:
28%

Keress egy jonimasszsara szakosodott not

Lehet tudna segiteni

2022. jan. 30. 07:39
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Először is a szervi okot ki kéne zárni (nőgyógyász), majd a lelki okot (pszichológus). Ahhoz, hogy el tudj menni a pároddal, először maszturbálás során kell sikerüljön neked egyedül. Utána pedig a párodat rá tudod vezetni a megoldásra. Szóval nem amíg neked nem sikerül, addig ne várd, hogy a partnered eléri. Hüvelyi orgazmusa pedig a legtöbb nőnek nincs. Csiklóorgazmussal próbálkozz. Intimtorna, jonimasszázs is sokat tud segíteni.
2022. jan. 30. 07:46
 6/18 Noren1989 ***** válasza:
22%

#5tel értek egyet, minusz a tornàk.

Petefészek műtétnél volt màr, h a dokiknak sikerült eltrafàlni egy ideget, aztàn pà orgazmus.

#1. Exem

Doki mindenenképp és addig se pasizz.

Hànyszor szinlelted màr az orgazmust?

2022. jan. 30. 08:45
 7/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Ha magamnak csinálom akkor sem érzek semmit. Kívánni sem kívánom meg vagyok nélküle több évig is.. Hányszor színleltem.. Inkább hányszor nem.. Semmit sem érzek sehol semmit sem.
2022. jan. 30. 08:50
 8/18 newlife válasza:
45%

Szia,nem ritka, hogy valaki tőkéletesen el van szex nélkül,

ez nálad azért is lehet így, mert semmi élvezetet nem nyújt neked. Ha fiatalon masztiztál és akkor sem volt orgazmusod én inkább lelki okokra gondolnék. Talán fiatal korodban ért valami kellemetlen élmény ami miatt nem tudsz ellazulni. Attól, mert egy pasival sem volt még orgazmusod nem biztos, hogy a te hibád. Sok nőnek több idő kell az ellazuláshoz, mint amenyit a pasi erre szán. Kitartás, lelki okai lehetnek, de az a baj ebben csak szexuálpszichológus tudna segíteni az meg ritka (nekem is volt gondom az orgazmussal), de azok leginkább csak Budapesten vannak

2022. jan. 30. 11:20
 9/18 newlife válasza:
9%

8-as vagyok

semmiképpen ne ad fel, lehet a megfelelő pasival még orvos nélkül is eléred, de ez hosszú folyamat lesz.

41f

2022. jan. 30. 11:27
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem csikis a melled? Szerintem nőknél is csak annyit kell érezni a szexuális érzet társul hozzá...
2022. jan. 30. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!