Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érzéketlen a hüvelyem, és...

Érzéketlen a hüvelyem, és mindenem. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Sajnos érzéketlen a mellem a csiklom a hüvelyem. Most már eléggé zavar. 26 éves vagyok és még sohasem mentem el és semmit sem érzek. És nem nem egy pasim volt azóta amióta elvesztettem a szüzességemet. Próbálkoztunk már mindennel szinte de semmi sem használt. Nőgyógyász tudna segíteni? Köszönöm szépen mindenkinek

#szex #hüvely #orgazmus #Mi lehet tenni
2022. jan. 30. 06:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%

Vicc:

Doktor úr, nem érzek odalent semmit.

Ok, feküdjön fel az ágyra.

(Megtörténik)

Na, most sem érzett semmit?

Nem.

Akkor sajnos meg kell várnia az orvost, én ugyanis a parkettás vagyok.

2022. jan. 30. 16:49
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Hát gondolom már nem termel annyi vagy olyan hormont a szervezeted műtét óta.
2022. jan. 30. 21:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a műtétek előtt sem éreztem semmit sem. És azért az utóbbi időben eléggé zavar. Mindennel próbálkoztam már.
2022. jan. 31. 07:32
 14/18 anonim ***** válasza:
34%
Ha megvan még a csiklód, akkor nem szabadna érzéketlennek lennie.
2022. jan. 31. 10:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Meg van még
2022. jan. 31. 11:41
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én megpróbálkoznék étrendváltással. Egy rahedli enzimen, hormonon kívül a neurotranszmitterek túlnyomó része is a béltraktusban képződik, és ha felborul a bélflóra (márpedig a mai étrenden jó eséllyel mindenkinek felborul előbb-utóbb), csak lutri, hogy az kinek milyen tünetek formájában manifesztálódik.
2022. jan. 31. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Furán hangzik, de az érzékszerveknek is meg kell tanulniuk az érzékelést. Ha sosem érintetted meg magad gyerekként, akkor azok az idegpályák nem épültek ki rendesen. Ahogy 5-ös írta: simogasd magad, aztán idővel talán...
2022. jan. 31. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha tudsz olvasni angolul, németül vagy franciául, akkor Dania Schiftan szexológus "Coming soon - Orgasmus ist Übungssache" (a francia címe "Le plaisir, ça s'apprend") című könyvét ajánlom. Ebben konkrét gyakorlatok is vannak a nemi szervek és a hüvely érzékenységének javítására.

Fun fact: kutatók azt figyelték meg, hogy gerincsérült nők is képesek orgazmusra és azt feltételezik, hogy a hüvely felső része a bolygóideghez van "bekötve".

2022. febr. 1. 20:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!