Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2.császárom volt,kaptam drain...

2.császárom volt,kaptam drain csövet, 18napja bennem van már, fáj a kiszedése?

Figyelt kérdés

febr. 8. 12:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
85%
18 napja? Most hülyéskedsz, ugye? Azt szülés után pár nappal kiszedik...
febr. 8. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Lehetetlen. Már befertőződött volna mindened. Max pár napig van bent.

Melyik kórházban vagy? Mert ugye azzal nem engednek haza!!

febr. 8. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Milyen drain cso, ket csaszarom volt,nekem sosem volt cso. Elsot kapcsoztak,fem kapocs,masodik varrva volt...
febr. 8. 13:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3!

Akinek ürülnie kell a savónak,annak tesznek a sebbe egy vékony drain csövet. Húgomnak 3x volt császár, 3x volt csöve a sebben.

Nekem 1 császár volt,nem volt csövem.

febr. 8. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt draincsövem, ráadásul kettő is, császár után (nem mindenki kap, nálam indokolt volt), de azt másnap kiszedték. Neked hogy lehet bent olyan régóta?
febr. 8. 14:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Pécsen szültem, 26.án hajnalban,akkor tették be,tegnap szedték ki,hála istennek.

Kérdeztem is az orvost aki műtött,hogy ez miért van bennem,és miért kell,de választ nem kaptam,annyit mondtak csak,hogy azért kell mert ezt vezették be.

Viszont egyik császáros anyukánál sem láttam ilyet. Védőnőnk is csodálkozva kérdezte,hogy mi történt velem..mondom fogalmam sincs..

Zárójelentésembe sem írták bele,hogy tették belém drain csövet..

tegnapelőtt 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Betegjogi képviselő?
tegnapelőtt 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy ettől a falra tudok mászni, hogy nem tájékoztatják normálisan az embert hogy mi a helyzet vele, milyen kezelést kap és miért, még ha kérdez, akkor sincs normális válasz sokszor. Meg hogy nem dönthet a saját testét érintő kérdésekben (nyilván ésszerű keretek között, ha volna rá lehetőség amúgy).

Bocs az offért, remélem kérdező, jól vagy.

tegnap 05:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Pécsen nekem a gyerekágyon vették eszre,hogy a derekamban a spinális tű amit a császárnál adtak,lekötözve még mindig bent volt. Nem tudtam mi a k.anyja szúr a derekamnál. Hajoljak előre ,kihúzta és elment a nővér. Ennyi. :/
tegnap 10:15
 10/11 A kérdező kommentje:

Már a megbolondulás szélén voltam attól a csőtől,beakadt folyton,elfelejtkezdtem róla az elején, kicsatolódott az a kis műanyag ami benne volt és leesett rólam,csoda hogy nem tört össze,de igen köszönöm, szépen már jól vagyok. :)

Ilyet rossz élményt/érzést senkinek sem kívánok.

tegnap 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!