Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Szombaton...

Mit csináljak? Szombaton véletlenül elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlómat, amit tegnap este vettem észre. Tehát több mint 12 óra telt el, pótolni nem tudtam. Mindezt a megvonásos vérzés előtt 9 nappal, úgy, hogy még 5 szem volt vissza tegnap

Figyelt kérdés

a gyógyszerből. Voltam nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy hagyjam abba erre a hónapra és megjön 2-3 napon belül, de ne tartsak 7 napos szünetet, hanem a megvonásos vérzés 1.napján kezdjem a következő levelet. Szombaton felejtettem el, de tegnap bevettem egy szemet.

Kértem másodvéleményt, ott azt mondták, tegyek úgy mintha nem hagytam volna ki, szedjem csütörtökig csak használjak kiegészítő védekezést ebben a hónapban. Na! Hát melyik az okosabb döntés?

febr. 17. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne vegyél be kettőt. Folytasd tovább.

Mindenesetre egy hónapig vigyázni kell.

febr. 17. 16:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer jártam így a sok év alatt. Én nem futottam egy orvoshoz sem, nem hogy kettőhöz.

Józan paraszti eszemmel szedtem tovább mint ha mi sem történt volna, aztán óvszert használtunk biztos ami biztos alapon 2 hétig.

febr. 17. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne abbahagyni, meg másképp szedni?

Ha beteg leszel se szeded össze-vissza.

Kimaradt, kész, használjátok mást is.

febr. 17. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!