Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a jobban vagy jól kinéző pasik 90 %-a, egoista,èrzèketlen tahó vagy kettyós,ti is èszrevettètek ezt ĺànyok?
Persze, vannak kattantak. Mindkét nemből, mindenféle kinézettel. De, általánosan nem kattantak a jól kinéző pasik, ahogy a rosszul kinézők sem. Meg a jól és rosszul kinéző nők sem.
Ghostingot meg mindkét nem, mindenféle kinézettel elég szépen tol.
Én találkoztam egy ilyen tinderes skalpvadasszal. Nagyon okos volt, karizmatikus, imádta ha ő van a középpontban, menthetetlenül és visszafordithatatlanul szerelmes volt kb önmagába. El is mesélte, hogy a 14-20 év körüli lányokat nagyon könnyen megtudja dugni. Jól nézett ki a srác, edzett, szálkás, jó haj, jó ruha volt rajta, kuzdosportolt... Amúgy nem vagyok meleg :D egy facebookos csoportban írtunk egymásra egy témával kapcsolatban, aztán osszefutottunk...beszélgettünk, megittunk 15-20 db sört :D csipkelodtunk, anyádat, te anyádat :D boxoltunk...ő egy irgalmatlan nagy tokonrugassal és egy vérző füllel végezte, én meg egy letört ragófoggal :D (krv.a anyját!!!!!!!!!!!)
Később osszefutottunk még, vittem balkan partikra, ő meg elvitt engem párszor hazibuliba...(sorra dugta a csajokat a maga sajátos kis módján)
Barátságunk végét a merhetetlen onimadata és szereplesi vágya szakította meg. Túl sokat akart, a másikat pedig nem hagyta "inni".
Én értem, hogy ez a fajta kiállás bejon a lányoknak, de annyira alantas, annyira egy pontra fókuszált, hogy minden szem raszegezodjon...(a hülye kis pcsak meg nyelték minden mozdulatát) ellenszenvet váltott ki belőlem egy idő után.
...nem tudom, nem vagyok orvos, de utána olvasva talán, de tényleg csak talán...a pszichopatak vonasait fedeztem fel benne.
Èn àltalàban 22-26 èvesekkel találkoztam, de mindig csalódtam...akkor is ha nem taliztam.Mondjuk a 30+sok se jobbak....Mondjuk az ritka volt hogy 30+( règebben volt jellemző)
A huszonèvesek között vannak olyanok akik tetszenek ,PEDIG èn már nem vagyok az...de ha az lennèk akkor se lennèk szerencsès...mert sose voltam az.
De miért csalódtál?
Meg miért tinderezel amúgy?
Csak dugni akarsz onnan, vagy bízol benne, hogy esetleg kapcsolat is lehet belőle?
Való neked a tinder egyáltalán?
Nem tinderezek, de ez az alja külsejű férfiakról is elmondható.
Akkor már nézzen ki jól legalább.🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!