Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinderen milyen srácoknak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen milyen srácoknak van esélye a lányoknál?

Figyelt kérdés

2022. márc. 13. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nekem.
2022. márc. 13. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Chad.
2022. márc. 13. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Jóképű. Mosolygós fényképpel! És még ekkor is csak a kövér nőknek fogsz bejönni, de attól is függ, mit akarsz? hajlandó vagy elfogadni, amit kapsz, vagy duzzogsz, hogy neked szép kell? Bizony ha csak a szex kell (mert itt tetted fel a kérdést, ne tagadd), akkor a legrusnyábbat is el kell vinned szobára, ez van.
2022. márc. 13. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Záporozni fognak az "álag felettinek kell lenned" vélemények, de ez szerintem baromság, mert mindenkinek más tetszik. Normális képeid legyenek, ne rossz minőségű, igénytelen környezetben (pl rumlis szoba), ne pózerledj, hanem értelmesen nézz ki, ahogy a mindennapokban. Téged tükrözzenek a képek, pl ha te nagy túrázó vagy, tegyél ki képet magadról ilyen helyzetben. És ha a te profilod nézem, akkor rád vagyok kíváncsi, az ilyen csoportképeket haverokkal, meg más nőkkel sosem értettem.
2022. márc. 13. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha már a képed normális az sokat számít.

Ergo ne kondis, autós, meztelen, vagy haveros legyen, vagy valami nagyon igénytelen szelfi.

2022. márc. 13. 22:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen horgászós, meztelen, autós, kocsmás, kondis képed. nézz ki normálisan, írj normális bemutatkozást, kit keresel, hol keresed, mire keresed.
2022. márc. 13. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A jól kinézőknek. Néha az átlagosabb srácoknak is összejön valami.
2022. márc. 14. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elméletileg sokak szerint jóképű vagyok, írtam magamról normálisan a biomba, jó képeket is tettem fel, kiírtam hogy csak komolyat keresek.

Naponta 20 likeot kaptam egy hétig, 99 után már nem írja mennyi van, de egy hét után csak 2 matchem lett. Szóval vagy én vagyok válogatós, vagy nem dobja fel azokat, akik engem húztak jobbra.

De eléggé el vagyok keseredve, mert az a 2 matchem is az egyik lány szétkapcsolt, másikkal meg nem lehet kommunikálni

2022. márc. 14. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!