Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tinderen mennyire van sikerük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen mennyire van sikerük az izmos félmeztelenül pózoló pasiknak?

Figyelt kérdés

Azok a pasik vajon sikeresebbek a Tinderen,akik izmosak és félmeztelenül pózolnak?

Lányok,ti jobbra húznátok az olyan pasit aki félmeztelenül pózol és látszik hogy izmos?

2022. febr. 8. 03:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem húzzák jobbra. Azaz engem nem húztak túl sokan. Mostanra már tudom h azért,mert mindenféle negatív személyiségjegyet feltételezték.
2022. febr. 8. 05:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy izmos nem jelent sok mindent. Ahhoz kell egy jó arc is. Tehát az öszzkép a fontos
2022. febr. 8. 07:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen magamutogató férfiak egyből balra húzás
2022. febr. 8. 07:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha emellett még jóképű is, akkor minden nő jobbra húzza.
2022. febr. 8. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

Úgy van ahogy a 3-as írja. A nők elvárják, hogy ha a pozitivumaidat akarod kiemelni, akkor úgy készüljön rólad, mintha véletlen látszódna ki pár izmod.

Ja, és meg se próbáld leírni azt, hogy könnyű/laza kapcsolatot keresel. Mindenki akar szexelni, a nők nagy része viszont elvárja hogy hazudj, és had lehessen "áldozat".

2022. febr. 8. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Én hetero férfiként megnéztem a férfi felhozatalt. Tragédia.

De ugyanaz nőben is.

Számomra a félmeztelenül pózoló férfi egy kategória a kacsacsőrrel csücsörítő, mellet kidobó, tengerparti pucsító nővel.

Zsák a foltját.

2022. febr. 8. 09:29
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Szétdugatják magukat.Csak ahogy az 5 irta.Komoly kapcsolatként kell futnod.

Le se xarják amúgy,de ezt kell hogy hallják.Neked kell elvinni a g.ciláda szerepet,mert csak alkalmi lesz,és ők az áldozatok.

2022. febr. 8. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:

"Számomra a félmeztelenül pózoló férfi egy kategória a kacsacsőrrel csücsörítő, mellet kidobó, tengerparti pucsító nővel."

Te nem tudnad elvinni tengerhez, mi?:D

2022. febr. 11. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!