Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus hiányában anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus hiányában anál?

Figyelt kérdés
Magic wanddal képes vagyok orgazmusra szex közben de mással nem illetve azzal se eget rengeteg az élmény. Sosem próbáltam az anált, de nagyon érdekel. Az itt olvasottak alapján lehet tőle orgazmus ami intenzív. Igaz ez? Van akinek van ebben tapasztalata? 25L

2021. dec. 25. 08:04
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi az a magic wand
2021. dec. 25. 08:05
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

A magic wand olyanoknak való akik már ismerik a testüket. Ha csak eddig ezzel értél el orgazmust akkor csak ehhez szoktál hozzá.

Meg kell tanulnod gyengédebb érintésektől is elélvezned. Ismerd meg a tested és gyakorolj. Az análtól nem lesz orgazmusod, főleg nem egy ilyen helyzetben.

2021. dec. 25. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Egyik exemnek sokkal könnyebben jött orgazmusa anál szextől, mint hüvelyitől.

De szerintem ez nem annyira gyakori.

2021. dec. 25. 08:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már orgazmusom análtól de soktényezős a dolog. Szerintem ne ezen a vonalon indulj el ha nem stimmel valami az orgazmusoddal
2021. dec. 25. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Létezik ilyen, de nem túl gyakori. Ne alapozz arra, hogy majd attól talán lesz orgazmusod, gyanús hogy nem. Ha nem csak emiatt érdekelne, hanem amúgy is, akkor nyugodtan próbáld ki ha lesz lehetőséged, mert sokaknak (nekem is) jó èrzés, izgató. De orgazmusom nekem se volt soha tőle és nem is segítette elő hogy elérjem.

N

2021. dec. 25. 09:38
 6/6 Mickbro ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm, aki megkért, h használjam a popóját, mert azt is szereti, de szerintem a nők többsége nem élvezi.
2021. dec. 25. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!