Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőket kérdezem mi a vonzó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem mi a vonzó egy fiatal, 18 körüli fiúban?

Figyelt kérdés

Érettebb nőknek mi vonzó egy éretlen (tapasztalatlan) fiúban?

Emlékszek korábbi időkben flörtölgettek velem idősebb korosztály. Azota se tudom mi miatt, nem voltam sose donhuan.

2022. aug. 18. 06:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem konkrétan a fiatalsága a vonzó,hanem ugyanúgy a külső-belső értékei,ahogy másoknál. Egy fiatalabb fiúnál talán annyi a különbség,hogy megelégednék azzal,ha jóképű,hiszen ezekből azért ritkábban lesznek komoly kapcsolatok.

Azt nem írom,hogy egyáltalán nem,mert sok ellenpéldát ismerek.

Legutoljára pl egy tömeg közepén szúrtam ki egy nagyon vonzó megjelenésű,félhosszú hajú,magas fiút (gimnázium első-második évébe járhatott),aki a közönyös,távolságtartó viselkedésével,a stílusos öltözködésével,és úgy általában a szexepiljével nagyjából minden nőt megszédített,aki körülötte mozgott,nemtől függetlenül.Hallottam,hogy súgdolóznak mögöttem,és mellettem is róla,egy kissé érdekes élmény volt. :-)

El lehet képzelni,hogy 10 év múlva milyen hatása lesz ennek a fiúnak. :-)

30/N

2022. okt. 2. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 hogy tudott nemtől függetlenül minden nőt megszédíteni? :D
2022. okt. 2. 08:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Elfelejtetted elolvasni a "nagyjából" szót. :-)
2022. okt. 2. 10:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, hogy még férfiakat is megszédített, vagy mi? Továbbra sem nagyon értem.
2022. okt. 2. 10:37
 15/22 anonim ***** válasza:
:-)
2022. okt. 3. 11:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Nekem se tiszta ez a nemtől függetlenül dolog.

Az hogy stílusos haj, öltözet... én ha csaj lennék nemis tudom hogyan értékelném.

Egy biztos. Férfiként se most sem korábban nem kellett a divat, se a lófarkinca haj, se a hátranyalt, se a többi. Ruha... a bokalengős dorkoval párosítva... én ilyen nemtudnék lenni ha fizetnének érte akkor se. Tudom, ez kell pedig a csajoknak.

Én maradok borostás favágó stílusú, ha kell ha nem :)

2022. okt. 4. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Azaz igénytelen a kérdező..
2022. okt. 5. 01:08
 18/22 A kérdező kommentje:

17es jár a taps. Nagyon odaszoltál. Majd odaégett a pofám.

Remélem 2 naponta jársz ruházkodni meg fodrászhoz is, és természetesen hitelből.

2022. okt. 6. 21:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Tanultam..Senior fejlesztő vagyok..S nem 2 naponta de hetente van fodrász s igen a ruhatáram gyakran cserélem.Bocs hogy tanultam...
2022. okt. 6. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek #19-el.

A kérdező által emlitett "borostás favágó stílus" nem épp a mai nők ideálja🤣🤣

2022. okt. 6. 22:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!