Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőket kérdezem mi a vonzó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem mi a vonzó egy fiatal, 18 körüli fiúban?

Figyelt kérdés

Érettebb nőknek mi vonzó egy éretlen (tapasztalatlan) fiúban?

Emlékszek korábbi időkben flörtölgettek velem idősebb korosztály. Azota se tudom mi miatt, nem voltam sose donhuan.

2022. aug. 18. 06:30
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Eddig se adtam mások véleményére, ha párom mondta ha más... eddigi párjaimnak a borosta volt az ideál épp.

Szőrhet ide-oda igenytelen továbbra se leszek és eddiv se voltam.

Továbbviszem, tudok kimondottan igénytelen embereket, kritikán aluliak, büdösek, cigiszag, drog stb. És olyan nőik voltak hogy majd tökön szúrtam magam. Ebből levonom azt hogy lehet valaki divatos, közel se biztos hogy attól lesz nőcsábász.

2022. okt. 7. 14:04
 22/22 anonim ***** válasza:
A gyorstűzelése
2022. okt. 7. 15:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!