Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem mi a vonzó egy fiatal, 18 körüli fiúban?
Érettebb nőknek mi vonzó egy éretlen (tapasztalatlan) fiúban?
Emlékszek korábbi időkben flörtölgettek velem idősebb korosztály. Azota se tudom mi miatt, nem voltam sose donhuan.
Az hogy leveszi a melltartóját és máris az égnek áll a fiú farka. Kicsit megsímogatja és már el is élvez. Ez pszichésen vonzó és önbizalomnövelő egy 40-es nőnek, csak nem beszélnek róla, hogy ez tetszik.
Utána bekapja, rendesen szopja, és kb 2- perc múlva ujra kemény akkor meg megdugja magát vele a nő.
És azt és úgy csinál vele, amit akar, ahogy neki jólesik, mert a fiú még nem önálló, így hagyja magát. Ez is kell sok nőnek, hogy a pasinak nem kell irányítani, majd a nő játszik vele, ahogy neki jólesik.
Velem most is kipróbálhatod.
Igaz, 18 elmúltam, de azt teszel velem amit akarsz😁
37F
#5 arra is képes vagyok, nyugodt lehetsz😁
De izgatna, ha egy nő használna, úgy, ahogy ő akar. Sosem volt ilyen, egyszer kipróbálnám. Akár kikötözve is😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!