Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőket kérdezem mi a vonzó egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem mi a vonzó egy fiatal, 18 körüli fiúban?

Figyelt kérdés

Érettebb nőknek mi vonzó egy éretlen (tapasztalatlan) fiúban?

Emlékszek korábbi időkben flörtölgettek velem idősebb korosztály. Azota se tudom mi miatt, nem voltam sose donhuan.

2022. aug. 18. 06:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%
Semmi
2022. aug. 18. 06:39
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Az hogy leveszi a melltartóját és máris az égnek áll a fiú farka. Kicsit megsímogatja és már el is élvez. Ez pszichésen vonzó és önbizalomnövelő egy 40-es nőnek, csak nem beszélnek róla, hogy ez tetszik.

Utána bekapja, rendesen szopja, és kb 2- perc múlva ujra kemény akkor meg megdugja magát vele a nő.

És azt és úgy csinál vele, amit akar, ahogy neki jólesik, mert a fiú még nem önálló, így hagyja magát. Ez is kell sok nőnek, hogy a pasinak nem kell irányítani, majd a nő játszik vele, ahogy neki jólesik.

2022. aug. 18. 07:06
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Akartam írni hogy semmi, de amit a #2 írt, azt kedvem támadt kipróbálni úgy 10-15 év múlva, ha nem felejtem el :'D
2022. aug. 18. 07:13
 4/22 anonim ***** válasza:
30%

Velem most is kipróbálhatod.

Igaz, 18 elmúltam, de azt teszel velem amit akarsz😁

37F

2022. aug. 18. 07:26
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 ez a te korodban már nem vonzó, ne is álmodozz :D 37 éves pasitól már azt várjuk hogy úgy megdugjon, hogy egész nap remegő lábakkal gondoljunk vissza rá ;)
2022. aug. 18. 07:37
 6/22 anonim ***** válasza:
26%

#5 arra is képes vagyok, nyugodt lehetsz😁

De izgatna, ha egy nő használna, úgy, ahogy ő akar. Sosem volt ilyen, egyszer kipróbálnám. Akár kikötözve is😁

2022. aug. 18. 07:44
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi a világon. Városi legenda. Gyerekekkel nem szexelünk, arra vágyunk, hogy intenzív, sokrétű szexben legyen részünk, nem tanítónénik akarunk lenni...
2022. aug. 18. 08:32
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt ilyen egy különtanárom gimiben, én voltam 17 ő pedig 38 de szép nő volt, azt mondta hogy oldhatatlan vágyat érez irántam és tényleg ő irányított de nagyon figyelmes volt imádtam
2022. aug. 18. 08:33
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Nekem huszonévesen volt egy negyvenes anyuka szeretőm, pont az volt a lényeg, amit a 2 írt, hogy sokáig állt keményen a szerszám. Most már én is negyvenes vagyok, persze áll most is, de szerintem már nem tudnám azt a többmenetes akciót ugyanúgy produkálni, mint fiatalon.
2022. aug. 18. 09:15
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi.. kisfiú
2022. aug. 18. 19:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!