Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi a legidegesítőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a legidegesítőbb dolog ha itt rátok írnak a pasik?

Figyelt kérdés
Egy napig csajnak adtam ki magam és annyi borzalmas üzenetet kaptam itt hogy lelkileg tönkre mentem úgy érzem. Nem gondoltam hogy ennyire alacsonyan van a színvonal.

2022. aug. 15. 17:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton egyetértenék 14.el, az internet ilyen, ha túl komolyan veszed felőröl, úgyhogy nem szabad. :D

Amit viszont csípőből törlök/ignorálok mert poénnak sem valami eredeti:

- Ahogy előttem is írták, "terminátorok".

"sziahányévesvagy? hollakszmianevedzsákoskeresztúri vagy?" Meg ilyenek. Ezek olyanok mintha nem is egy emberrel beszélnék. Nem fun.

- Kép/Tali

Tudom ez lehet nagy mindfuck lesz, de nem azért lógok egy anonim fórumon mert képeket akarok magamról küldözgetni, vagy talizni boldog boldogtalannal. Bőven nem vagyok annyira naiv, jártam 6.ban info órára, tudom hogy ami kikerül a netre az ott is marad.

- Ilyen egy-két szavas haiku kísérletek mint pl.

"szopol?" "szex?" "lenyeled a g3cyt?" stb. Értem hogy horny az illető de azért még emberek vagyunk, kommunikáljunk meg ilyenek ne egymásra röfögjünk.

- Te biztos pasi vagy!

Ez az egyik kedvencem. Általában akkor jön mikor morcimarci nem kap képet/nem talizunk.

Persze bro, nyílvánvalóan pasi vagyok, mert ha nő lennék, egészbiztos küldenék neked magamról nudeokat, mindenféle fenntartás nélkül. :D Sőt! Itt mindenki pasi! 19. Te is, ne tagadd! Egyetlen nő sincs a gyakorin, itt mindenki pasi. :D :D

- Baromi disturbing üzenetek.

Vannak perverz üzik amik viccesek, és vannak perverz üzik amiktől a hideg futkos az ember hátán.

Pl. Amikből egyenesen áradnak a pedo/erőszakoló vibeok. Nem frankó.

Ezeken kívül másfajta privi nem szokott kifejezetten "idegesíteni".

2022. aug. 15. 20:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddigi kedvencem: szia, lehetek a talpnyaló szolgád?
2022. aug. 15. 20:45
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem szokásom prolikkal szóba állni. Így nem jutnak el addig hogy idegesítsenek, maximum sajnálom és szánalommal nézek rájuk
2022. aug. 15. 20:58
 24/24 anonim ***** válasza:
39%

Ha olyan a válaszom, hogy kiderül belőle, hogy lány vagyok akkor rögtön jönnek az üzik.

Néhány valóban humoros kivételével rögtön tiltom a felhasználót.

De a jóknak se írok vissza.

2022. aug. 15. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!