Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legidegesitobb dolog, amit az exetek csinalt a szakitas utan?
1: Első alkalommal, mikor jött, hozta a gyereket láthatásra, már az új pasijával hozatta magát.
2: átadta a teleonját a pasijának, amikor hívtam (4 év együttélés után -számlával, gyerekkel,házzal kapocsolatos dolgok után), a fickó közölte, hogy nekem min kéne elgondolkoznom és lekuv@zta anyámat.
3 : Mentem a gyerekért egy másik városba -költözött albérletbe- dvd lejátszót, az ex által a házban otthagyott személyes dolgait, a gyereknek édességet, gyümölcsöt, játékot vittem, egy rakás cuccal esőben 3 órát álltam a beázó buszmegállóban, nem vihattem fel, mert a fickó ott volt. Ezt kerek-perec megmondta.
4: ugyan az a helyszin, egyszer, mikor megkaptam a gyereket egy bő fél napra, a buszmegállóba hozta le, nem tudtam, hova vigyem vissza, akkor is nagyon elrolmott az idő. (A két éves kislányt hiába kérdeztem, hol laktok, magától értedődően nem tudta, csak mutogatott mindenfele a lakótelepen)
5: Mikor nálam volt, naponta felhívtam az anyját, kihangosítva odaadtam a 2 kéves gyereknek a telefont (nem tudta, hogy kell tartani), hangosan hallom, hogy mondta, hogy add... (a keresztnevemen nevezett neki)
6: az ovodából tudtam meg, mikor kerestem, hogy már nem jár oda. (A megye másik végébe költözött a hapsijához, csak én nem tudhadtam róla.
És voltak még dolgok, de azóta 10 év telt el....
35/ffi
Jaguar... Az én exem ezt több, mint 2 éven át játszotta, én nem akartam újra kezdeni, meggyőztem magam, meggondolta magát... Beleköpött az akkori kapcsolatomba is.
Másik exem meg közölte, hogy én kényszerből szexeltem vele, mert nem volt hüvelyi orgazmusom, és ezzel leromboltam az önbizalmát, mert előttem azt hitte, jó valamiben, én meg rávilágítottam az ellenkezőjére, és jobb is, hogy vége, legalább a defektes szexualitásommal nem rontom tovább az önértékelését.
(Mindezt akkor kaptam meg amúgy, mikor szakítás után fél évvel felhívott, hogy látni szeretne, menjek le hozzá, én meg azt mondtam, ha annyira szeretne, jöjjön ő fel... És akkor jött a hiszti, hogy hát látja, sokat nem ért akkor nekem + a fenti dolgok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!