Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a legidegesítőbb dolog ha itt rátok írnak a pasik?
Ilyeneket kaptam mostanában:
Hali. Érdekelne a xxx leírása.
A nedvesedésről mirigyek, hüvely és felizgulás tehet együtt és akkor van neki igazi zamata. Normális bizony! Mi izgat fel fiútesten? Küldjek sejtelmes képeket a testemről? Vagy csak írogathatunk, esetleg ismi, tali? Ha nem vetsz meg egy fiatal diplomás irodai munkás, ám szenvedélyes és izgalomkész fiút a fővárosból...
A #14-el értek egyet.
Nem értem az emberek miért járnak bárhova is önszántukból idegeskedni.
Engem sem idegesít semmi, semmilyen üzenet. Ez egy ilyen közeg. Szerintem egyikőnknek sem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy már pedig a gyakori szexualitásába írogasson. Ami olyan szintű már, azzal nem foglalkozok. Kb. fél perc, hogy elolvassam és töröljem. Az üzenetek közül is meg a fejemből is.
Két dolgon tudok kiakadni, de azon sem idegeskedés szinten. Egyik, mikor férjem méretéről kérdeznek. Ha már annyira érdeklődni akar, kérdezzen rólam, de hozzá aztán végképp semmi köze. Jön és már első második üzenetben. A másik meg mikor beszélgetünk, képet kér, és mondom, hogy nem küldök, hisz férjnél vagyok. Erre a válasz? Na és, mit számít az?
Kik azok akik igy szoktak irni?
Irtok neveket akinek ne irjak vissza?
Most csinaltam itt fiokot es fiatal lany vagyok
Tutututututu
Meteltfarok
-=Pacco=-
-CaptainJackSparrow-
.Fronsoic lovag.
143526
Adam3108
Alfa
Area99
BigDavee
Csonkamoka
Decker Attila Tamás
dmda
Fenyőfa
Fonok333
Gyakorikerd92
halihaho
Horv T
Kalumon
KisPxx
Knoop
Latinos tekintet
liberanos
Mathiad
Mg Zr 2.0
Mr. Black Panther
NPeti2
Star Platinum
TeddyBocs
tumb
Túrós palacsinta
Us Cracks
Vagoner
VanWeyden
vaskos
Wraith-
Nem mondanám idegesítőnek, két másodperc törölni az ilyen üzeneteket/tiltani a felhasználót ha nagyon szükséges. Nagyjából eddig ilyenekkel találkoztam:
-Alkalmi kapcsolatot keresők, néhányan pénzt is ajánlanak érte.
-Azok akik nem akarnak alkalmi kapcsolatot, csak szexchatet, képet, videót. Ha nem vonz az ilyesmi és képet sem akarsz küldeni akkor troll vagy hapsi vagy, esetleg mindkettő. A gondolataik sosem jutnak tovább a puncinál, és nem számít mit vagy hogyan írsz vissza mindig ugyanoda lyukadtok ki.
-Aztán vannak olyanok akik kicsit furábbak, mondjuk kéri hogy legyen a szolgám, "Úrnő"-nek nevez, esetleg kéretlenül képet küld. Szerencsére a gyakorin nincs azonnali képmegjelenítés, szóval ha nem kattintok a képre akkor nem is látom.
#16-ot javítanám.
Engem egy dolog zavar. Hogy sokaknak több profiljuk van. És van amelyeknél nyilvánvaló, de mérhetetlenül hülyének nézi a másikat. Meg ez a sok újra regisztráló tag. Nem lehet tudni, hogy kivel beszélt az ember és kivel nem, hogy ki kicsoda. Előadják itt magukat, mintha először beszélnénk, aztán ki tudja, korábban, másik profiljáról mennyit és miket beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!