Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi a legidegesítőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a legidegesítőbb dolog ha itt rátok írnak a pasik?

Figyelt kérdés
Egy napig csajnak adtam ki magam és annyi borzalmas üzenetet kaptam itt hogy lelkileg tönkre mentem úgy érzem. Nem gondoltam hogy ennyire alacsonyan van a színvonal.

2022. aug. 15. 17:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Ilyeneket kaptam mostanában:

Hali. Érdekelne a xxx leírása.

A nedvesedésről mirigyek, hüvely és felizgulás tehet együtt és akkor van neki igazi zamata. Normális bizony! Mi izgat fel fiútesten? Küldjek sejtelmes képeket a testemről? Vagy csak írogathatunk, esetleg ismi, tali? Ha nem vetsz meg egy fiatal diplomás irodai munkás, ám szenvedélyes és izgalomkész fiút a fővárosból...

2022. aug. 15. 18:34
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Az örökös képkéregetés az agyamra megy már.
2022. aug. 15. 18:37
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem idegesít semmi. Ez egy ilyen közeg, ha nem tetszik tovább lehet menni. Engem kifejezetten szórakoztatnak az ilyenek, főleg amikor a frankót írom és mégis trollnak hisznek, mert valami nem megszokott vagy hétköznapi. Azokat nem értem akik ide járnak nap mint nap idegeskedni! Ha zavarnak a priviző lúzerek, menni kell más fórumra, vannak sokkal szigorúbban moderált helyek. Ennyike.
2022. aug. 15. 18:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát volt már velem, hogy azt hitték rólam, hogy lány vagyok egy egy válaszom vagy kérdésem után és kaptam a privát üzeneteket. Vissza ugyan nem nagyon reagáltam, de azért többnyire olyan üzeneteket kaptam, amire szerintem lányként visszaírtam volna. Egy elmebeteg volt csupán aki megtalált, az az üzenet már olyan, hogy nem tudom eldönteni ez most vicc akarna lenni vagy komoly.
2022. aug. 15. 19:03
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

A #14-el értek egyet.

Nem értem az emberek miért járnak bárhova is önszántukból idegeskedni.

Engem sem idegesít semmi, semmilyen üzenet. Ez egy ilyen közeg. Szerintem egyikőnknek sem tartanak a fejéhez fegyvert, hogy már pedig a gyakori szexualitásába írogasson. Ami olyan szintű már, azzal nem foglalkozok. Kb. fél perc, hogy elolvassam és töröljem. Az üzenetek közül is meg a fejemből is.

Két dolgon tudok kiakadni, de azon sem idegeskedés szinten. Egyik, mikor férjem méretéről kérdeznek. Ha már annyira érdeklődni akar, kérdezzen rólam, de hozzá aztán végképp semmi köze. Jön és már első második üzenetben. A másik meg mikor beszélgetünk, képet kér, és mondom, hogy nem küldök, hisz férjnél vagyok. Erre a válasz? Na és, mit számít az?

2022. aug. 15. 19:24
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Kik azok akik igy szoktak irni?

Irtok neveket akinek ne irjak vissza?

Most csinaltam itt fiokot es fiatal lany vagyok

2022. aug. 15. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Tutututututu

Meteltfarok

-=Pacco=-

-CaptainJackSparrow-

.Fronsoic lovag.

143526

Adam3108

Alfa

Area99

BigDavee

Csonkamoka

Decker Attila Tamás

dmda

Fenyőfa

Fonok333

Gyakorikerd92

halihaho

Horv T

Kalumon

KisPxx

Knoop

Latinos tekintet

liberanos

Mathiad

Mg Zr 2.0

Mr. Black Panther

NPeti2

Star Platinum

TeddyBocs

tumb

Túrós palacsinta

Us Cracks

Vagoner

VanWeyden

vaskos

Wraith-

2022. aug. 15. 19:47
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám idegesítőnek, két másodperc törölni az ilyen üzeneteket/tiltani a felhasználót ha nagyon szükséges. Nagyjából eddig ilyenekkel találkoztam:

-Alkalmi kapcsolatot keresők, néhányan pénzt is ajánlanak érte.

-Azok akik nem akarnak alkalmi kapcsolatot, csak szexchatet, képet, videót. Ha nem vonz az ilyesmi és képet sem akarsz küldeni akkor troll vagy hapsi vagy, esetleg mindkettő. A gondolataik sosem jutnak tovább a puncinál, és nem számít mit vagy hogyan írsz vissza mindig ugyanoda lyukadtok ki.

-Aztán vannak olyanok akik kicsit furábbak, mondjuk kéri hogy legyen a szolgám, "Úrnő"-nek nevez, esetleg kéretlenül képet küld. Szerencsére a gyakorin nincs azonnali képmegjelenítés, szóval ha nem kattintok a képre akkor nem is látom.

2022. aug. 15. 20:03
 19/24 anonim ***** válasza:

Koszonom

2022. aug. 15. 20:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#16-ot javítanám.

Engem egy dolog zavar. Hogy sokaknak több profiljuk van. És van amelyeknél nyilvánvaló, de mérhetetlenül hülyének nézi a másikat. Meg ez a sok újra regisztráló tag. Nem lehet tudni, hogy kivel beszélt az ember és kivel nem, hogy ki kicsoda. Előadják itt magukat, mintha először beszélnénk, aztán ki tudja, korábban, másik profiljáról mennyit és miket beszéltünk.

2022. aug. 15. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!