Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mi a legidegesítőbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a legidegesítőbb dolog ha itt rátok írnak a pasik?

Figyelt kérdés
Egy napig csajnak adtam ki magam és annyi borzalmas üzenetet kaptam itt hogy lelkileg tönkre mentem úgy érzem. Nem gondoltam hogy ennyire alacsonyan van a színvonal.

2022. aug. 15. 17:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem vagyok lány, de idézhetnél a kapott üzenetekből. :D
2022. aug. 15. 17:58
 2/24 A kérdező kommentje:

Sablon üzenetek, követelőzések ( azonnal mondj paramétert, adottságok, mit vállalasz) mintha egy prostinak vagy guminőnek írnának.

Találkozni akar még ma.

Küldj képet azonnal.

Lekezelő bunkó megfogalmazás, ha én írok neki akkor figyelmen kívül hagyja, csak annyit ír vissza hogy lenyelem e stb stb.

Ilyen ösztönlénynek tűnnek.

2022. aug. 15. 18:03
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem akarok velük ismerkedni, akkor egyből férfi vagyok, vagy ha nem, akkor bizonyítsam :D
2022. aug. 15. 18:04
 4/24 anonim ***** válasza:
91%

Köszönöm a válaszod és a lányok válaszait is, amik érkezni fognak... szörnyű a helyzet, de vannak azért értelmesebb emberek is, csak ritka. :D

2022. aug. 15. 18:06
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

- Követelőzések, például, hogy mutassam meg magamat vagy meséljek a szexuális életemről.

- Sértegetések, amennyiben ezeket nem teszem meg, vagy nem tetszik a kérdés alatti válaszom.

- Könyörgések, hogy szánjam már meg egy találkozóval, videóval, képpel vagy hasonlóval.

- Ajánlások, hogy szívesen lenne a szolgám, vagy küldene magáról képet, videót, bármit.

Számomra már csak azért is érthetetlen ezek többsége, mert párom van, szóval mit hisznek, megcsalom őt egy arctalan senkiéért, aki írt egy kéretlen üzenetet egy anonim oldalon?

2022. aug. 15. 18:09
 6/24 anonim ***** válasza:
72%
Gordon33 a fizetős szexajánlataival :D
2022. aug. 15. 18:11
 7/24 anonim ***** válasza:
92%

Ne is mondd. :D

"Szia, alkalmi szexpartnert keresek, fizetnék is érte, érdekelhetne? Teljes diszkréció mellett....GordonXX"

(#5)

2022. aug. 15. 18:13
 8/24 A kérdező kommentje:
Hehe Gordonkával én is össze futottam, de más is ajánlott pénzt.
2022. aug. 15. 18:16
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
A Radics Peti által bemutatott "terminátorok". Nincs tagolás, nincsnek nagybetűk, nem használnak írásjeleket, emojikat, gyakran még ékezeteket sem. Ha még egyéb helyesírási hiba is becsúszik, akkor esélyem sincs megérteni, mit próbál az úr elmondani.
2022. aug. 15. 18:22
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon sok feltett kérdésre azért nem is írok választ mert előre látható a privi cunami.

Azt imádom amikor odaírom hogy nem kérek privit, de egy-kettő csak bepróbálkozik.

Ahh.

2022. aug. 15. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!