Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes ilyen nővel bármit is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen nővel bármit is kezdeni?

Figyelt kérdés

Szexpartnerkeresőn ismertem meg egy nőt.A városomba ahol élek munkásszállón él.Tehát távol van az otthonától, és ideköltözött, és itt próbál boldogulni.Nem a leggyönyörűbb teremtés,és akkor finoman fogalmaztam :)

Gyakorlatilag pár mondat után már azt beszéltük hogy mikor találkozzunk.

Eléggé nyitott ami a szexet illeti.

Az első gondolatom az volt hogy élnék a lehetőséggel, mert miért ne.De aztán elgondolkodtam hogy egy szexpartnerkeresőn mennyivel több férfi van,és kb. széttépik a nőket, annyi jelentkezője van egy nőnek egy ilyen oldalon.És így belegondolva kb. már a fél város átmehetett rajta ha ennyire könnyen igent mond.

Kifejezetten alkalmi kapcsolatot keres, ezt írta.Tehát még csak nem is hosszabb távra egy valakibe gondolkodik...vagy nem tudom:)

Ti találkoznátok ilyen nővel?

2022. aug. 14. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kihagynàm főleg hogy mellé rusnya is....f
2022. aug. 14. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg többen voltak már rajta mint a 7es buszon.

A kérdés inkább az, te is akarsz e.

2022. aug. 14. 14:21
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát akarnék, mert jelenleg eléggé ínséges időszakban vagyok :) Úgyhogy nem bánnám ha valaki kifacsarna.Nyilván kölcsönös örömök közepette :)

De tényleg megtorpantam ahogy elgondolkodtam ezen a nőn.A vágy előre visz, az agyam viszont azt mondja hogy talán nem kéne ezt erőltetni egy ilyen nővel!

2022. aug. 14. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos hogy össze feküdt a fél várossal. Ahogy mondtad nem nagy szám a csaj. Tehát lehet hogy kevés embernek jön be. így nem biztos hogy sok partnere volt. 🤷
2022. aug. 14. 14:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Ha voltál már szexpartnerkeresőről nővel együtt, és beszélgettetek is, akkor biztos elmondta hogy mennyi üzenetet kap a pasiktól.Ha akarna minden nap más férfival szexelhetne.Nagyon sokáig.A másik meg hogy láttam olyan profilt, ahol a 100 kiló körüli nő csitítani próbálta a férfiakat, hogy túl sok levelet kap és nem győz válaszolni!

Akármilyen ocsmány is egy nő, egy ilyen oldalon letámadják és bombázzák üzenetekkel.Még válogathat is.A férfiak mindenkit megdugnak akit lehet :)

2022. aug. 14. 15:01
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Igen, beszéltem már így nővel. A pasik 99% nem mer találkozni. Szóval.
2022. aug. 14. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem alkalmit keres ez, csak szexpartnerkeresőn nem mondhatja, hogy a szexel akar magának munkásszálló helyett pasit-ezzel otthont fogni.
2022. aug. 14. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű a helyzet, ha nem tetszik a lány, akkor inkább hagyd. Neki is jobb lesz így, meg neked is.
2022. aug. 14. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
52%
Alkalmi szexről van szó? Feláll rá a farkad? Akkor használd ki a lehetőséget!
2022. aug. 14. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:
okgó
2022. aug. 16. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!