Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltból előkerülő pasival érdemes bármit kezdeni?
Pár napja rám írt egy srác. Még lassan 10 éve a gimiben ismertem meg. Gólyabálon nyomult rám. 1 évvel járt felettem. A bálon végül leszoptam. Később 2-3 napi rendszerességgel szexeltem vele és néha a barátaival is. Ő volt az első szex nekem. Én kicsit mondhatni szerelmes voltam így bármit megtettem amit kért. Nem mondom azt hogy bánom, mert sok dolgot felfedeztem de ma már tudom, hogy kihasználta azt hogy naív voltam. Összesen 6 ilyen-olyan haverját szoptam le pl. Volt akit a suliban szünetben. Az utolsó években BDSM játékok is voltak amiket nem mondom, hogy teljesen élveztem de azt mondta ha szeretem megteszem érte mert ő élvezi. Megtettem.
A lényeg hogy amúgy később rájöttem, hogy kihasznált. Az ágyban ő mindig csak használt meg úgy minden téren. 3 éven át. Mikor megvolt az első gyengéd pasi az életembe jöttem főleg erre rá. Szóval most rámírt és nem tudom mit kéne mondjak. Írjam le neki, hogy rossz volt vagy az már gáz lenne hisz akkor azt élveztem csak nem tudtam, hogy az közel se a normális? Vagy vissza se írjak? Vagy mit tegyek? Főleg hogy miután szakítottam vele és nem akartam vállalni amit éppen akkor kitalált akkor lehordott mindennek és többé nem beszélt velem. Soha. Kértem, hogy beszéljük meg de letiltott az MSN-en stb. Rég volt már nem érdekel de értitek. Most mit akar? Eltelt közel 10 év.
Kár, hogy nem az én mondhatni szolgám voltál. Bejött volna egy ilyen srác nekem is a gimiben.
Amúgy meg tudd meg mit akar. Akár itt az alkalom arra is hogy megmond a magadét. Hisz a stílusa alapján megérdemli. Végre elégtételt vehetsz.
Minek elmúlt. Ha érdekel mért írt rád kérdezd meg. Lehet bocsánatot akkar kérni.
De mondjuk ha találkozni akkar a abba nem mennék bele.
Attól függ, mit érdemes kezdeni vele, hogy milyen volt a kapcsolat. Ez egy beteg állat, aki ráadásul nem is szeretett, csak játékszernek használt.
Örülj, hogy megszabadultál tőle és később ne legyél ilyen szolgálatkész, naív.
Helyedben elküldeném a halál fa szára, hogy ha netán valahol összefutunk véletlen eszébe se jusson megközelíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!