Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruáció alatt is kinyalját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt is kinyaljátok a barátnőtöket?

Figyelt kérdés

Amikor ciklusom van egy igazi vadmacska vagyok aki egész nap csak lovagolna legszívesebben. A párom arra fel van ilyenkor izgulva, hogy nem érdekli a vérzésem, Ő mélyen kinyal engem, én meg önző vagyok és élvezem azonban nem orálozok neki mert a vér íze taszít engem. Azonban hihetetlenül jókat dugunk ezen napjaimon.

Lányok ti is így élvezitek mint én?

Fiúk, ti is kinyaljátok a párotokat ilyenkor is?

2022. aug. 13. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Én az előző kapcsolataimban semmit se engedtem ilyenkor, se behatolást se lett inget.

Viszont a mostani párom annyira ragaszkodott hozzá, hogy belementem, a nyalásba is, mivel szinte könyörgött és próbált meggyőzni, hogy higgyem el mennyire izgatja és élvezi. Nyilván ilyenkor alaposan megtisztálkodok, ha még van erősebb vérzésem, tampont teszek fel, hogy ne folyjon a vér.

22L

2022. aug. 14. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Persze. Olyankor nagyobbat élveznek a nyalástól. Imádom mensi alatt nyalni a nőket. F 44
2022. aug. 21. 03:04
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Ki persze. És utána véres szájjal rémísztgetem a gyerekeket a lakásba.

Döntsd már el Pistike, hogy kamulányként írsz éppen vagy lúzer pasiként. Az olyankor nem tiszta vér. Nem hiszem hogy túl sokan vannak akik azt szeretik nyalni. 30F

2022. aug. 21. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez inkább a Lajoska lesz! De már nem fog írni, mert kicsapta a gyíkot!
2022. aug. 21. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Még "kijjjebbb"!
2022. aug. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!