Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt is kinyaljátok a barátnőtöket?
Amikor ciklusom van egy igazi vadmacska vagyok aki egész nap csak lovagolna legszívesebben. A párom arra fel van ilyenkor izgulva, hogy nem érdekli a vérzésem, Ő mélyen kinyal engem, én meg önző vagyok és élvezem azonban nem orálozok neki mert a vér íze taszít engem. Azonban hihetetlenül jókat dugunk ezen napjaimon.
Lányok ti is így élvezitek mint én?
Fiúk, ti is kinyaljátok a párotokat ilyenkor is?
Én az előző kapcsolataimban semmit se engedtem ilyenkor, se behatolást se lett inget.
Viszont a mostani párom annyira ragaszkodott hozzá, hogy belementem, a nyalásba is, mivel szinte könyörgött és próbált meggyőzni, hogy higgyem el mennyire izgatja és élvezi. Nyilván ilyenkor alaposan megtisztálkodok, ha még van erősebb vérzésem, tampont teszek fel, hogy ne folyjon a vér.
22L
Ki persze. És utána véres szájjal rémísztgetem a gyerekeket a lakásba.
Döntsd már el Pistike, hogy kamulányként írsz éppen vagy lúzer pasiként. Az olyankor nem tiszta vér. Nem hiszem hogy túl sokan vannak akik azt szeretik nyalni. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!