Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a "fétis"? Annyit olvastam itt róla hogy írják kommentben de nem értem.
Pontosan mit takar ez a szó?
Ez egy betegség? Vagy ki elégítetlen vágy?
Férre érthető de ha valakinek tetszik egy ruha a másikon akkor az fétisnek számít?
Vagy van egy adott pont ,amitől számít annak .
Gondolok itt erőszakosságtól mentes szexre ami esetleg mind két vagy,részben az egyik félnek tetszik a párja pedig támogatja.Esetleg kér cserébe valami hasonlót?
Pl egy lány néha iskolás lánynak be öltözik,vagy egy feleség egy csinosabb hálóruhával dobja fel az estét...
Ezt esetleg a férfi pár kérésére... vagy ez nem az lenne ?
(Szerintem mindenki csinált már hasonlót de ezek nem hétköznapi alkalmak és nem rendszeres)...Akkor vajon fétis ? Vagy csak egy különleges alkalom?
Bálvány, mindenek fölött álló tárgy; a test valamely részével érintkező tárgy okozta kóros nemi vágy.
Az én egyerűsített fordításommal: Van baj bőven!
Tehát amit le írtam az nem ez a kategória mert pl ha valaki csak nagy ritkán csinálja akkor az egy este feldobása .
Gondolom arra érted hogy valaki csak is arra vágyik hogy egy adott dolgot napi szinten meg kaphasson ugye ?
Gondolom azok az emberek elött csak ez lebeg és pl átlag meztelen párjuk aki pl a zuhany alól jön ki az nem kell nekik?
Valahogy így tudom értelmezni...(lehet férre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!