Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kedvelő pasik mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kedvelő pasik mi a legperverzebb vágyatok? N

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 12:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
47%

Én domináns vagyok. Egy fiatalabb (30 alatti) pár törékeny hölgytagját úgy elkapni, hogy ne tudjon egy ideig járni. Beleélvezés alap.

F, 44

2022. aug. 9. 12:29
 2/44 anonim ***** válasza:
83%
Mivel még sosem volt lehetőségem próbálni, elégedett lennék ha egy beszálló megdugná a feleségem, de igazán tetszene az is ha nagyon sokan vennék körbe és használnák a testét.
2022. aug. 9. 12:36
 3/44 anonim ***** válasza:
5%
Privátban elmondom
2022. aug. 9. 12:44
 4/44 anonim ***** válasza:
85%
Látni hogyan élvezi barátnőm egy másik pasi farkát, technikáját.
2022. aug. 9. 12:49
 5/44 anonim ***** válasza:
76%
Szájba élvezés után smárolni feleségemmel.
2022. aug. 9. 13:10
 6/44 anonim ***** válasza:
77%

a legeslegperverzebb?

Ez olyan amit élőben nem valósítanék meg, de azért fejben izgató:

Feleséget felkapná egy rakat izmos macsó, bevinnék szobára, engem meg elvinnének egy másikba ahol vagy kamerán vagy átlátszós tükrön végignézhetném mi történik. Itt az lenne a perverz és izgató, hogy a feleség óriásikat élvezne és olyanokat is bevállalna, amiket normálisan nem csinálna (lenyelés, anál, stb), de ott nagyon élvezné minden pillanatát.

legperverzebb, amit szerintem még bevállalnék, sőt, majdnem megtörtént, ebből talán kettő van:

Előtörténet: Swinger buliban volt egy izomagy pasi, aki tipikus alfa, habár nem az esze miatt, aki nagyon próbálkozott páromnál és mivel nem volt sok alternatíva, ezért beszélgettünk azért vele, amíg nem indult be a buli. Páromnak nem igazán jött be, mert szereti az okos embereket és ő nem volt az, de ha nem lett volna más jelölt, akkor ő lett volna az egyetlen aki legalább jól néz ki. (később találtunk mást). Szóval a csávó nagyon nyomult, közben egy másik pár figyelmeztetett engem, hogy azért vele vigyázzunk, mert eléggé magának való, nem csapatjátékos, eléggé domináló és volt egy eset, hogy nem használt gumit és a csaj ezt nem vette észre, szóval egy igazi állat, aki kisajátítja a nőket. Ezután pont azt látom, hogy párom táncolgat egy csajjal és a pasi nagyon nyomul rá hátulról, nagyon megpróbálja becserkészni. Nekem elment a pasitól a kedvem miután hallottam a sztorikat, úgyhogy ott leállítottam illedelmesen a nyomulását, majd elmondtam páromnak. Őszintén nem tudtam eldönteni, hogy ettől jobban gerjedt a pasira vagy inkább nem. Mindesetre megkértem, hogy inkább őt hanyagoljuk. De azért a párom kétes reakciója engem is begerjesztett és később mondtam neki, hogy ha mégis kívánja, ha meg akarja kapni, akkor egy feltétellel:

Egyedül, egy eldugott sarokban vagy szobában, csakis hátulról, nem misszionáriusban, semmi szeretkezés, hanem állatias k#rás és kész. Én nem akarok hármasozni vele, de ha párom rá van gerjedve, akkor kiélvezheti vele.

Nem lett belőle semmi, mert találtunk valakit, aki eddig a legjobb beszálló pasink volt, kimagaslóan, de a csávó még azért megpróbált nyomulni néhányszor és elmondta párszor páromnak, hogy ő nagyon nagyon meg akarja dugni, ami páromat iszonyat begerjesztette, de végül nem ment el vele. És ez is egy olyan helyzet volt, hogy ha minimálisan irányítom a dolgokat, akkor biztos megtörént volna ez.

Utólag nagyon izgatott volna, ha a csávó felkapja, bezárkózik vele egy szobára és úgy megdugja hátulról, hogy kintről csak sikítást hallok, de utólag mindig okosabb az ember.

Ugyanebben a swingerben, mivel lett egy sokkal jobb élményünk hála a beszállónak, aki segítségével együtt rekord orgazmusokat tudtunk okozni a páromnak, ott volt egy pillanat késő este, mikor már mindenki a társalgóban jóformán egymás előtt csinált mindent, nyíltan szexeltünk, mi is nyomtunk egy utolsó hármast az új barátunkkal, párom eláztatott már mindent ami néhány pasinak nagyon tetszett és próbálkozott, de párom jól elvolt így is és én pedig már nagyon haza akartam menni, kielégültem, fáradt voltam, stb... Már utcán voltunk és valahogy feljött, hogy "dugott volna e még valakivel?" és ő valami olyat válaszolt, hogy "már bárkivel", elkezdtem kérdezgetni, hogy hogy érti, és kb amíg haza értünk kiderült, hogy semmire nem mondott volna nemet, bármit megtett volna, annyira el volt lazulva és be volt gerjedve. Elkezdtem egy fantáziát elmondani, hogy feltettem volna az asztalra a társalgó közepén, és minden pasi aki még ott volt, megkaphatta volna, semmi előjáték, egyszerűen csak dugás és pár percenként jött volna az új farok... Sosem volt ilyen fantáziája, de mondjuk úgy, hogy otthon még egy hatalmasat szeretkeztünk, ahogy elképzeltük, hogy végigmegy rajta mindenki. Ez is egy olyan helyzet volt, hogy ha nem lettem volna ennyire fáradt és és picit jobban odafigyelek, akkor valszeg óriási gangbang lett volna az irányításommal a sok pasi örömére.

u.i.: első állatias "csak hátulról" élményhez kapcsolódva azt meg kell jegyeznem, hogy történt egy "hasonló". Másnap vezetés közben, beszélgetés közben kiderült, hogy az új beszálló barátunkkal történt egy ilyen eldugott, hátulról kXrás. Csak 1 perc volt kb, már lenyomtuk az akciót, már pakoltunk, zuhanyoztunk, én elmentem elintézni valamit és mosdóba, ők addig öltözködtek, mire visszamentem, csak kicsit vigyorogtak és mentünk tovább. Mint kiderült másnap, a srác elkapta, falhoz nyomta és elkezdte k#rni, csak azért hagyta abba, mert hallotta, hogy jövök vissza.

Ezt csak úgy megjegyezte párom a kocsiban, én pedig vezettem, az első megállónál amit találtam félrehúzódtam, elővettem a farkam és mondtam, hogy nem bírom ki, baromira begerjedtem és ott helyben megszopattam páromat.

2022. aug. 9. 13:25
 7/44 anonim ***** válasza:
47%
#1 Ezek után pedig a fiatalabb pár férfi tagja úgy elkapna, hogy egy darabig te sem tudnál járni. :)
2022. aug. 9. 13:27
 8/44 anonim ***** válasza:
84%
Feleségemet nézni hármasozás közben. 2 sráccal
2022. aug. 9. 13:30
 9/44 anonim ***** válasza:
54%

Okos vagy, hetes. Nyilván olyan párról van szó, akik nyitottak erre. Ezer buta, gusztustalan és veszélyes fétis van, ez megfelelő védekezéssel nem az.

A mai húszasokat elnézve meg, kis barátom, 4-5 kellene, hogy a földre kerüljek. Élsportoló voltam sokáig, de nem itt fogok bizonyítani senkinek semmit.

2022. aug. 9. 13:30
 10/44 anonim ***** válasza:
21%
Sok sikert a kereséshez 9-es de ilyet a büdös életben nem fogsz találni. Max fizetőset és a strigók sem gyenge gyerekek. Vagy te vagy Chuck Norris?
2022. aug. 9. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!