Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold kedvelő pasik mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold kedvelő pasik mi a legperverzebb vágyatok? N

Figyelt kérdés

2022. aug. 9. 12:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemmel elkezdenék szeretkezni éjszaka,félálomban,sötétben.Mikor már felizgattam,helyet cserélnék egy másik pasival aki jól megdugná.Miután teleélvezte,visszacserélnénk.Kíváncsi lennék hogy észrevenné-e,reggel mire emlékezne.
2022. aug. 20. 01:04
 32/44 anonim ***** válasza:
90%
Szerencsére ezen a téren a legperverzebb vágyaimat is sikerült már kiélni.
2022. aug. 23. 08:25
 33/44 anonim ***** válasza:
79%
Izgalmas lenne a két-három pasi után kinyalni a teliélvezett puncit .
2022. okt. 21. 20:53
 34/44 Cuckold-Ffi36 ***** válasza:
72%
1 vagy több néger pasas óvszer nélkül rendszeresen dugja a barátnőm vagy a feleségem és essen teherbe valamelyiktől!
2022. okt. 23. 13:56
 35/44 anonim ***** válasza:
67%
Elvinni őt egy nyaralásra valamelyik ázsia vagy arab országba és a hotel szobában megdugatni őt több ottani helyi férfival :D
2022. nov. 13. 11:01
 36/44 anonim ***** válasza:
84%
Elvinném erotikus masszázsra. A pasit előtte közösen választanánk ki. Megvárnám amíg végeznek. Amint vezetnék haza a párom elmesélné a részleteket. Otthon arra kérne, hogy halasszuk el a szexet vagy legyek óvatos mert a kemény szextől érzékeny lett a puncija. Persze ez nem érdekelne és nagyon keményen megdugnám.
2022. dec. 2. 16:11
 37/44 anonim ***** válasza:
81%
Hanyatt fekve nyalnám a felettem elhelyezkedő feleségem punciját, miközben a pasik egymás után bele ürítenék a farkukat. Én meg nem győzném nyalni és nyelni az anyagot a puncijából. Utána én is megdugnám. Aki szeretné, a feleségem puncija mellet az én számat is dughatná közben.
2022. dec. 8. 13:48
 38/44 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen cukckold férfiak amúgy vágynak arra, hogy a nőjük mellett más nőket is keféljenek? Vagy ezek a cuck vágyak kielégítik őket?
2023. jan. 21. 11:05
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én például szívesen csinálnám fordítva is, hogy én legyek a "bull". De akár egyedül is szívesen dugnék más nőket.

2023. jan. 23. 11:27
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nálam másképp van, ha pl. valaki dugná a barátnőmet aktívan és mindenki élvezné is, akkor nem nagyon gondolkodnék azon, hogy más nővel csináljam, de ha épp nincs srác, mert senki sem jó, akkor lehetne állandó lány hármasban
2023. jan. 23. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!