Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, el tudnátok fogadni párotok erényöv fétisét?
Figyelt kérdés
Tegyük fel a pasi, aki alapból bejön Nektek és úgy tűnik működik köztetek a kapcsolat, szeret erényövet viselni amiről elkezdenétek beszélgetni. Mi lenne a véleményetek, el tudnátok fogadni, még tetszene is Nektek vagy inkább feladnátok a kapcsolatot?2022. aug. 6. 10:51
A kérdező szavazást indított:
El tudnám fogadni, még élvezném is ha nálam lenne a kulcsa az erényövnek
El tudnám fogadni, jatszadoznék is vele, de annyira nem izgat
El tudnám fogadni, de csinálja magának ha akarja, engem nem érdekel
Inkább lebeszélném róla, együtt maradunk, de ne használja
Nekem ez túl sok, elválnának útjaink
Kifejtem hozzászólásban
31 szavazat
1/4 anonim válasza:
A legtöbb nő azért menne bele sőt ha szóba jön még ő kérne mert így tudná 100%-ban hogy nem csalja meg a párja
2/4 anonim válasza:
Nekem tetszene, lehet el is kérném a kulcsot:) Inkább ami zavarna ha ez kitudodna, más is meglátná rajta és akkor mit szólna a kapcsolatunkhoz
3/4 anonim válasza:
Engem nem izgat egyáltalán, és elég viccesnek találnám szerintem ha meglátnám hogy rajta van.
De ha tényleg ez lenne a vágya el tudnám fogadni valahogy, az biztos hogy nem szakítóok.
Arról szó sem lehet, hogy ne tudjak emiatt vele szexelni, de ha a szex ugyanolyan lenne mint régen, meg a hétköznapokban sem zavarna, felőlem hordhatná. Ha a kulcsot nekem adná, akkor eldugnám előle és csak a megbeszélt idő után adnám vissza. De ez a max. , nem hiszem h élvezném az ilyen játékot sajnos.
4/4 anonim válasza:
Engem felizgatna a tudat, hogy teljesen kivan szolgáltatva nekem.
Szolgai típusú ez az erényöv dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!