Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Switch lányok, titeket pasival domina szerepben mik izgatnak?
Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 15:04
1/5 anonim válasza:
A soft vonal, nem vagyok egyáltalán szadista. Szóval kötözés, kis mértékben alázás, de durván azt sem szeretem, nyalatás minden mértékben, illetve neki orgazmuskontroll, post orgasm torture. Inkább az idomítás része, ha engedelmes, jutalmazom, ha nem, akkor büntetem.
3/5 anonim válasza:
Kikötözni s hergelni, kényeztetni, látva ahogy kikészül attól, szivatni hogy beteszem, de mégse s nem tud utánam se kapni, hogy megtehesse.
Kis meleg lehellet,... stb.
Addig s úgy játszadozni, hogy kijöjjön az a hang, amit hallani akarok.
4/5 anonim válasza:
Ui.: utána meg hirtelen leengedett csípővel megkapja az érzést, ekkor mindig felnyögtek párjaim.
S kap egy rendes tempót pár pózzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!