Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM rendezvényeken maszkban kiderülhet, hogy ki vagyok?
Sokat kerestem dominát vagy domináns párt magamnak, de nem találtam. Gondoltam, elmegyek egy rendezvényre, mert nem nézek ki rosszul, ott talán több esélyem lenne. De azzal meg az a baj, hogy felismerhető lennék, és ciki lenne, ha egy volt évfolyamtars, kollega, szomszéd vagy rokon rám köszönne.
Egy maszk vajon megvédene ettől?
Sokan mennek maszkban? Egyáltalán illik ott az ilyesmi?
Értem mire gondolsz, és valóban, a maszk lehet egy jó megoldás.
Nagyobb volumenű, dresszkódos fétis partikat javasolnék, mert rajtad kívül még sokan lennének ugyanúgy maszkban, gyakori kiegészítőnek számít.
Egy beszélgetős-ismerkedős és / vagy kisebb létszámú, bdsm-es tematikájú bulis esten már sokkal kisebb arányban fordulnak elő maszkos résztvevők vagy egyáltalán nincs is senki...
Állíts össze egy jól kinéző fétis szettet amivel jól mutat a maszkod is, és nem marad el a siker.
Ami nem annyira jó, hogy jobb buliból nem sok akad, talán negyed évente ha van egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!