Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok ti hol kerestek partnert?
Figyelt kérdés
Smpixien én többnyire fizetős lányokat szoktam csak látni, itt gyakorin még sok jelentkező van addig amíg nem kéne találkozni...2022. aug. 12. 19:02
3/12 anonim válasza:
Hogy alakul ki egy lányban ennek a szeretete?
4/12 anonim válasza:
Itt csak eltünedezős hang szubok vannak, vagy pénzre utazók!
5/12 anonim válasza:
#4 Adom! Nekem is ez a tapasztalatom!
6/12 anonim válasza:
Sehol nem keresek ennek alapján,csak kapcsolatban hozakodok vele elő.
7/12 anonim válasza:
Én a legjobb partnereket sosem kerestem, mindíg jöttek maguktól. Ha kerestem csak bénákat talaltam
8/12 anonim válasza:
En tamogatnek szub lanyt, ha lenne jelentkezo.
Itt meg csak hangemberekkel talalkoztam.
9/12 anonim válasza:
Smpixieről borzalmas tapasztalataim vannak, nagyon elment a kedvem a partnerkereséstől. A BDSM-től nem, de inkább majd random módon próbálok domot keresni, nem specifikusan, szóval olyan férfit, akinek erre hajlama van, de nem emiatt kezdtünk el ismerkedni. Akik az ilyen oldalakon fenn vannak, többnyire nem százasok és az ebédemet nem bíznám rájuk, nem ám a fizikai és mentális egészségemet. :/
10/12 anonim válasza:
Lenne kedved egy kávé mellett beszélgetni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!