Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetelen feladat ilyen kondíciókkal Sub lányt találni?
Szerintem korrekt, ahogy a feleségeddel megbeszéled, és az is, hogy ő így támogatja, hogy teljes legyen a szexuális életed. Egy felvilágosult világban ez lenne a természetes.
A feladat viszont közel lehetetlen.
Két pont van ami buktatója lehet a tervednek:
1, valaki vagy prosti vagy nem az. Nincs köztes állapot, hogy csak neki az vagyok a másiknak nem. A prosti nem fog belemenni ilyenbe, hiszen nem sérülhet meg, mert a teste a munkaeszköze. Aki pedig nem hivatásos, az nem fog érzelem nélkül pénzért veled lenni, mert abban a pillanatban válna k.vává.
2, A BDSM egy bizalmi kapcsolat, amit nem lehet pénzért megvenni. Egy átlagos prostitúciónál is sokat kockáztatnak a lányok, de ez akkor amikor szó szerint a testi épségüket adják hatványozottan jelentkezik.
Te sem tudsz jól dolgozni, ha nem ismered meg a subodat, nem figyeled az érzéseit, nem ismered a vágyaid. Ezt nem lehet egy kérdőívvel elintézni, itt mire elkezd működni a dolog, és te is élvezed, addigra bizony kialakul egy érzelmi kötődés.
Egyetlen esélyed, ha találsz egy magadhoz fogható nőt, aki otthon nem kapja meg amire vágyik, de elengedik őt, és te meg tudod neki adni. Bár itt is ki fog alakulni egy kötődés, de azonos helyzetben vagytok, így mind a ketten tudjátok hol a határ. Nem veszélytelen ez sem, elég otthon egy kis veszekedés, és ez a határ már el is toldóik...
Egy d/s kapcsolatnal fontos az összhang. Rá kell hamgolodnod a másikra, különben nem fog működni.
Ahogy olvasom, sztem rossz helyen keresel.
Nekem úgy tűnik, inkább szadista lehetsz, és nem dom.
Így egy szubnak inkább csak szenvedés 🙃 lenne veled a kapcsolat.
Keress egy mazoista csajt, és mindjárt könnyebben megerteted majd vele mire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!