Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetelen feladat ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetelen feladat ilyen kondíciókkal Sub lányt találni?

Figyelt kérdés
A story röviden annyi hogy keresnék egy lányt akinek fizetek néha egy egy BDSM tematikájú légyottért. Feleségem van, szeretem is tud is erről a tervről igazából őt taszítja ez a világ én meg nem akarom ráerőltetni, neki ez rendben van ha csak szex és más semmi. A BDSM tematikájú társkeresőkön azt nehezményik hogy én ezért fizetnék és kb "munka" kapcsolat lenne, a rosszlányokon meg ezt senki nem vállalja be, pedig korrekt módon részletesen leírtam pontosan mit is szeretnék. Szerintetek ez lehetetlen küldetés?

2022. aug. 12. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Szánalmas.
2022. aug. 12. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Mi ebben a szánalmas? A nejemmel őszinték vagyunk egymással, és ha nekünk ez belefér ekkor belefér, én arra vagyok kiváncsi miért olyan nehéz ezt megértetnem mondjuk az online téren keresztül.
2022. aug. 12. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Mi az amit pontosan szeretnél? A Bdsm-nek is ezer ága van
2022. aug. 12. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából a lánytól függ, nyilván ami neki belefér kis fenekelés irényítás kötözés stb ha nyitott rá akkor én érdeklődöm hardcoreabb dolgok iránt is, punci tágítás ballonnal enema stb, de mindent csak beleegyezés melett. Minden ilyen megkeresésnél leszögeztem hogy előbb találkozzunk beszeljuk meg mi fér bele és mi nem.
2022. aug. 12. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
13%
Valójában nálatok már nincs szerelem. Kihűlt, elmúlt minden jó. Te mit szólnál hozzá ha a "feleséged" mondaná hogy egy másik pasival,pasikkal akar dug.ni? Elhajlási engedélyt adnál neki? Gyönyörű egy család lehettek.
2022. aug. 12. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem korrekt, ahogy a feleségeddel megbeszéled, és az is, hogy ő így támogatja, hogy teljes legyen a szexuális életed. Egy felvilágosult világban ez lenne a természetes.

A feladat viszont közel lehetetlen.

Két pont van ami buktatója lehet a tervednek:

1, valaki vagy prosti vagy nem az. Nincs köztes állapot, hogy csak neki az vagyok a másiknak nem. A prosti nem fog belemenni ilyenbe, hiszen nem sérülhet meg, mert a teste a munkaeszköze. Aki pedig nem hivatásos, az nem fog érzelem nélkül pénzért veled lenni, mert abban a pillanatban válna k.vává.

2, A BDSM egy bizalmi kapcsolat, amit nem lehet pénzért megvenni. Egy átlagos prostitúciónál is sokat kockáztatnak a lányok, de ez akkor amikor szó szerint a testi épségüket adják hatványozottan jelentkezik.

Te sem tudsz jól dolgozni, ha nem ismered meg a subodat, nem figyeled az érzéseit, nem ismered a vágyaid. Ezt nem lehet egy kérdőívvel elintézni, itt mire elkezd működni a dolog, és te is élvezed, addigra bizony kialakul egy érzelmi kötődés.

Egyetlen esélyed, ha találsz egy magadhoz fogható nőt, aki otthon nem kapja meg amire vágyik, de elengedik őt, és te meg tudod neki adni. Bár itt is ki fog alakulni egy kötődés, de azonos helyzetben vagytok, így mind a ketten tudjátok hol a határ. Nem veszélytelen ez sem, elég otthon egy kis veszekedés, és ez a határ már el is toldóik...

2022. aug. 13. 02:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy d/s kapcsolatnal fontos az összhang. Rá kell hamgolodnod a másikra, különben nem fog működni.

Ahogy olvasom, sztem rossz helyen keresel.

Nekem úgy tűnik, inkább szadista lehetsz, és nem dom.

Így egy szubnak inkább csak szenvedés 🙃 lenne veled a kapcsolat.

Keress egy mazoista csajt, és mindjárt könnyebben megerteted majd vele mire vágysz.

2022. aug. 14. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!