Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok üvegezés során volt merész feladat lánnyal? Csók, tapi, esetleg ujjazás vagy nyalás?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 11:17
3/14 anonim válasza:
Volt. A mellbimbójával kellett játszadoznom a nyelvemmel, a másik, a punciját kellett simogatni nadrágon keresztül.
4/14 anonim válasza:
Nem volt. Viszont fiúknak igen. Felelsz vagy mersznél felelt a srác. Azt mondta 23 cm a farka. Ezután később mersz jött és meg kellett mutassa. Azt hiszem nem láttam soha ilyen nagyot.
6/14 anonim válasza:
Soha. Olyan viszont volt, hogy bekötött szemmel vki megcsókolt és ki kellett találni ki volt. Szerencsére nekem nem volt ilyen, de volt olyan osztálytárs aki így csajjal kellett, hogy smároljon.
7/14 anonim válasza:
Nem volt, nem játszok ilyen debil játékokat.
9/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha az lenne a feladat, hogy bekötik a szemedet, valaki kinyal, és ki kell találni hogy ki volt az?
10/14 anonim válasza:
kb. 13 éve gimis osztálykiránduláson üvegeztünk, gondoltam miért ne, egy srác úgy is szimpi volt akkor ( 9.-ben volt ez) , persze nem rá került a sor, hanem egy lányra, aki egyébként szép volt és később barátok is lettünk, szóval úgy voltam vele, most vagy soha :D Életem egyetlen egy csókja nővel, és egyébként nem volt rossz . :D Azóta se többször, nem is vágyok rá, de élmény volt, az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!