Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dominaként mi a legkegyetlenebb, esetleg legmegalázóbb büntetés/feladat, amit egy szub pasinak el tudtok képzelni?
A kategória jó, talán félreérthetően fogalmaztam.
A kérdés szól domináknak, nem én vagyok az.
Ha az előzőt el bírta viselni az áldozat, a kövi lépés leíratni vele százszor, hogy 2+2=5. Innen már csak egy lépés az agymosás egy életre, ami elég komoly bünti. És mint tudjuk, megszokott a fősodratú tévében, rádióban.
"Félj, azért, mert attól kell félned, amit nem mondunk ki, amit meg mantrázunk számotokra, attól nem kéne félni, mégis te csak attól félj, mert mi vagyunk a tévé!"
Szub pasi vagyok, de ezek:
Legkegyetlenebb:
Kivisz valahova szabad térre, pl egy erdőbe, messze az utaktól, ahol nem jár senki. Csináltat velem egy one bar prison-t és meztelenül beleállít (egy függőlegesen a földből kiálló rúd, végén egy dildóval, állítható hosszal, fixen rögzíthető. Ha az áldozatban van, análisan vagy vaginálisan, elég magas ahhoz, hogy ne tudjon "kibújni".) Szájpecket és szemfedőt kapok, a kezeimet hátra bilincseli, és elkezd az erényövemen keresztül felizgatni, majd leveszi rólam, és ott hagy órákra egyedül, álló farokkal.
Legmegalázóbb:
Ez akkor működik, ha a hétköznapi életben is kapcsolatban vagyunk. Áthívja néhány barátnőjét (olyanokat, akik nem borulnak ki egy ilyen játék miatt, és lehetőleg olyanokat, akiket én is ismerek személyesen) délutánra plusz ebédre/vacsorára. Ő elegánsan felöltözve, én meztelenül, csak egy erényövben és egy szájpecekben várom őket. A könyökeim a hátam mögött össze vannak kötve úgy, hogy csak a kezeim és az alkarjaim tudnak mozogni. Mindenben rendelkezésükre kell állnom, minden munkát én kell végezzek (a kabát és cipő lesegítésétől kezdve a pincérkedésig), mindig ott kell álljak a háttérben ugrásra készen. Az Úrnőm megengedi nekik, hogy bármit csinálhatnak velem, amit szeretnének, ehhez akár játékszereket is biztosít. Az egyetlen szabály, hogy az erényöv marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!