Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » BDSM rendezvényeken maszkban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM rendezvényeken maszkban kiderülhet, hogy ki vagyok?

Figyelt kérdés

Sokat kerestem dominát vagy domináns párt magamnak, de nem találtam. Gondoltam, elmegyek egy rendezvényre, mert nem nézek ki rosszul, ott talán több esélyem lenne. De azzal meg az a baj, hogy felismerhető lennék, és ciki lenne, ha egy volt évfolyamtars, kollega, szomszéd vagy rokon rám köszönne.

Egy maszk vajon megvédene ettől?

Sokan mennek maszkban? Egyáltalán illik ott az ilyesmi?

2022. aug. 13. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es köszönöm 😊
2022. aug. 14. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én crossdresser női maszkot szoktam felvenni az ilyen partykra. Ehhez igényes latex szettben megyek, nőnek öltözve. Így nem ismerhet rám senki. Igaz, még csak külföldön voltam ilyen rendezvényeken.

Én sose attól tartottam h ott összetalálkozom egy ismerőssel, hanem inkább attól, hogy a tiltás ellenére fotók készülnek rólam esetleg videó.

2022. aug. 15. 14:41
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, volt néhány gondolatébresztő és igen hasznos.

No és igen, a felvêtelek sem mellékesek.

2022. aug. 15. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Egy jó kis szopóálarc hova máshova illene ha nem egy ilyen rendezvényre? :D
2022. aug. 15. 16:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Utóbbit nem erőltetném, férfi vagyok.
2022. aug. 15. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!