Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lábfétises lányok?
Imádom h egy kivétellel minden válaszoló pasi, de ez nem zavarja őket abban h nők nevébe nyilatkozzon. :D
De akkor elárulom sok nő is megnézi más nők lábát és nem csak irigységből.
Kézfétises biztosan van. Azon meglepődtem, hogy a kéz látványára fel tud izgulni egy randin. Farokfogásnál is inkább a kezemet figyelte.
Lábfétist nem tudom.
F
Lábfétisem nincs, de ahogy egy ruha esetében, úgy a lábam esetében is szeretem, ha más LÁNYOK megnézik. Többszínűre festem a körmöm, mellette hordok bokaláncokat, bokakötőket, gyűrűket, tetkót, hennát. Szóval elég feltűnő jelenség, amolyan hippis, színes a stílusom.
Az esztétikája miatt én is meg szoktam nézni más LÁNYOK lábát, akár egyéb kiegészítőkhöz is tudok így ötletet meríteni. A pasik lábfétise nem igazán érdekel, meg mint írtam, magamat se tartom annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!